Wild Irish Seaweed Biologische Sea Salad Leaves 40 Gram
Sea Salad is een fusie van rood, bruin en groen zeewier. Het brengt de verschillende smaken en texturen van 5 verschillende zeewieren samen. Dillisk / Dulse, Wakame, Sugar Kelp, Nori en Sea Lettuce zijn de ingrediënten die zorgen voor een veelvoud aan vitamines en voedingsstoffen.
Biologisch zeewier uit de ongerepte, voedingsrijke wateren van de Atlantische Oceaan. Duurzaam geoogst als het in het seizoen is en gedroogd met behulp van de modernste droogsystemen om een optimaal voedingsprofiel te garanderen.
Wild Irish Seaweed Biologische Sea Salad Leaves 40 Gram
Sea Salad is een fusie van rood, bruin en groen zeewier. Het brengt de verschillende smaken en texturen van 5 verschillende zeewieren samen. Deze zijn klein gehakt en ideaal om toe te voegen aan soepen, roerbakgerechten, stoofschotels etc. Dillisk / Dulse, Wakame, Sugar Kelp, Nori en Sea Lettuce zijn de ingrediënten die zorgen voor een veelvoud aan vitamines en voedingsstoffen.
Wild Irish Seaweeds oogst al meer dan 100 jaar wild biologisch zeewier uit het westen van Ierland. Al ons zeewier is afkomstig uit de ongerepte, voedingsrijke wateren van de Atlantische Oceaan. We gebruiken duurzame oogstmethoden om ervoor te zorgen dat ons zeewier de komende generaties zal regenereren.
We oogsten ons zeewier alleen als het in het seizoen is, waarmee we zorgen voor een optimaal voedingsprofiel. We testen al onze oogstgebieden op waterkwaliteit en we drogen ons zeewier met behulp van ultramoderne droogsystemen zodat het voedingsprofiel intact blijft.
Alle mineralen die mensen nodig hebben, waaronder calcium, natrium, magnesium, kalium, jodium, ijzer en zink, zijn in voldoende hoeveelheden aanwezig. Bovendien bevat zeewier veel sporenelementen. Het bevat ook vitamines zoals vitamine A (in de vorm van bètacaroteen), B1, B2, B6, niacine, vitamine C, pantotheenzuur, foliumzuur en sporen van vitamine B12.
Wild Irish Seaweed Biologische Sea Salad Leaves 40 Gram | ||
---|---|---|
Inhoud | 50 Gram | |
Land van herkomst | Ierland | |
Ingrediënten | Biologische Irish Seaweed Dulse Palmaria Palmata, Sugar Kelp/Laminaria Saccharina, Gutweed/Ulva Intestinalis, Nori/Porphyra Umbililcalis | |
Allergenen informatie | Aan dit product wordt geen zout toegevoegd. Het zoutgehalte is komt van natuurlijk voorkomende sodium. | |
Toepassing | Om te rehydrateren: laat maximaal 10 minuten in koud water weken met een beetje zout. Inweekwater kan ook worden gebruikt om te koken als het door een fijnmazige zeef wordt gevoerd. . Koken: Verwarm de oven voor op 180 graden. Plaats Wild Irish Seaweeds Sea Salad op een bakplaat en meng de olie erdoor. Bak 5-10 minuten, af en toe krokant roeren. | |
Extra Informatie | false | |
Waarschuwingen | false | |
Bewaaradvies | Koel en droog bewaren. | |
Portie | Portie per Verpakking | - | |
Voedingswaarde | Hoeveelheid per Portie | Hoeveelheid per 100g |
Energie | ~ | 705kJ (170 kcal) |
Vetten | ~ | 1 gr |
waarvan verzadigd vet | ~ | 0.33 gr |
Koolhydraten | ~ | 44.4 gr |
waarvan suikers | ~ | 0.2 gr |
Eiwitten | ~ | 11.7 gr |
Vezels | ~ | ~ |
Zout | ~ | 2.74 gr |