Wild Irish Seaweed Biologische Sea Spaghetti Leaves 40 Gram
Himanthalia elongate wordt voornamelijk gebruikt als zeegroente. Het wordt normaal gesproken gedroogd en gemarineerd of gepekeld in potten om de houdbaarheid te behouden. Het lange lint, zoals bladeren van zeespaghetti, komt oorspronkelijk uit de Atlantische Oceaan. Ze bereiken hun hoogtepunt van smaak en malsheid in het midden van de lente.
Biologisch zeewier uit de ongerepte, voedingsrijke wateren van de Atlantische Oceaan. Duurzaam geoogst als het in het seizoen is en gedroogd met behulp van de modernste droogsystemen om een optimaal voedingsprofiel te garanderen.
THT 6 Juli 2024
Wild Irish Seaweed Biologische Sea Spaghetti Leaves 40 Gram
Himanthalia elongate wordt voornamelijk gebruikt als zeegroente. Het wordt normaal gesproken gedroogd en gemarineerd of gepekeld in potten om de houdbaarheid te behouden. Het lange lint, zoals bladeren van zeespaghetti, komt oorspronkelijk uit de Atlantische Oceaan. Ze bereiken hun hoogtepunt van smaak en malsheid in het midden van de lente.
Wild Irish Seaweeds oogst al meer dan 100 jaar wild biologisch zeewier uit het westen van Ierland. Al ons zeewier is afkomstig uit de ongerepte, voedingsrijke wateren van de Atlantische Oceaan. We gebruiken duurzame oogstmethoden om ervoor te zorgen dat ons zeewier de komende generaties zal regenereren.
We oogsten ons zeewier alleen als het in het seizoen is, waarmee we zorgen voor een optimaal voedingsprofiel. We testen al onze oogstgebieden op waterkwaliteit en we drogen ons zeewier met behulp van ultramoderne droogsystemen zodat het voedingsprofiel intact blijft.
Alle mineralen die mensen nodig hebben, waaronder calcium, natrium, magnesium, kalium, jodium, ijzer en zink, zijn in voldoende hoeveelheden aanwezig. Bovendien bevat zeewier veel sporenelementen. Het bevat ook vitamines zoals vitamine A (in de vorm van bètacaroteen), B1, B2, B6, niacine, vitamine C, pantotheenzuur, foliumzuur en sporen van vitamine B12.
Wild Irish Seaweed Biologische Sea Spaghetti Leaves 40 Gram | ||
---|---|---|
Inhoud | 40 Gram | |
Land van herkomst | Ierland | |
Ingrediënten | Biologische Irish Seaweed Sea Spaghetti/Himanthalia Elongata | |
Allergenen informatie | Dit product is 100% natuurlijk en kan wat gruis of schelpen bevatten. Indien gevonden in de verpakking, verwijder en was het zeewier voor consumptie. Aan dit product word geen zout toegevoegd. Het zoutgehalte is komt van natuurlijk voorkomende sodium. | |
Toepassing | Om te rehydrateren: laat maximaal 5 minuten in koud water weken met een beetje zout. Gezouten: zout grondig afwassen voor gebruik. Fris: Grondig spoelen voor gebruik. KOOK INSTRUCTIES: Het best gekookt geserveerd - kook op dezelfde manier als spaghetti tot ze beetgaar zijn (ongeveer 11 minuten). Niet langer dan 25 minuten koken. Koken / Stomen: Als bijgroente voor vis of vlees, in risotto, gestoofd, in pastasaus, in plaats van pasta. Gebruik crèmes, soepen, met roerei, voeg toe aan sauzen en kruiden. Bakken / roken: bakken in gratins, taarten, quiches, rook en gebruik in paté. GEBRUIK: Past goed bij - Zeevruchten, bospaddestoelen, knoflook, sesam, eieren, tomaat, rokerige smaken, paprika, room, azijn. | |
Extra Informatie | false | |
Waarschuwingen | false | |
Bewaaradvies | Koel en droog bewaren. | |
Portie | Portie per Verpakking | - | |
Voedingswaarde | Hoeveelheid per Portie | Hoeveelheid per 100g |
Energie | ~ | 686kJ (167 kcal) |
Vetten | ~ | 0.4 gr |
waarvan verzadigd vet | ~ | 0.3 gr |
Koolhydraten | ~ | 53 gr |
waarvan suikers | ~ | <0.1 gr |
Eiwitten | ~ | 9.18 gr |
Vezels | ~ | ~ |
Zout | ~ | 1.94 gr |