Wild Irish Seaweed Biologische Sugar Kelp (Laminaria Saccharina) Leaves 40 Gram
Sugar Kelp heeft vergelijkbare eigenschappen als normale kombu. Suikerkombu bevat een grotere hoeveelheid van de suikerachtige substantie mannitol, die zijn kenmerkende zoetheid verleent.
Biologisch zeewier uit de ongerepte, voedingsrijke wateren van de Atlantische Oceaan. Duurzaam geoogst als het in het seizoen is en gedroogd met behulp van de modernste droogsystemen om een optimaal voedingsprofiel te garanderen.
Wild Irish Seaweed Biologische Sugar Kelp (Laminaria Saccharina) Leaves 40 Gram
Suikerkelp heeft vergelijkbare eigenschappen als normale kombu. Terwijl de witte poederachtige substantie op gedroogde kombu (laminaria ochroleuca) voornamelijk bestaat uit op natrium gebaseerde mineralen, bevat de coating op suikerkombu een grotere hoeveelheid van de suikerachtige substantie mannitol, die zijn kenmerkende zoetheid verleent.
Wild Irish Seaweeds oogst al meer dan 100 jaar wild biologisch zeewier uit het westen van Ierland. Al ons zeewier is afkomstig uit de ongerepte, voedingsrijke wateren van de Atlantische Oceaan. We gebruiken duurzame oogstmethoden om ervoor te zorgen dat ons zeewier de komende generaties zal regenereren.
We oogsten ons zeewier alleen als het in het seizoen is, waarmee we zorgen voor een optimaal voedingsprofiel. We testen al onze oogstgebieden op waterkwaliteit en we drogen ons zeewier met behulp van ultramoderne droogsystemen zodat het voedingsprofiel intact blijft.
Alle mineralen die mensen nodig hebben, waaronder calcium, natrium, magnesium, kalium, jodium, ijzer en zink, zijn in voldoende hoeveelheden aanwezig. Bovendien bevat zeewier veel sporenelementen. Het bevat ook vitamines zoals vitamine A (in de vorm van bètacaroteen), B1, B2, B6, niacine, vitamine C, pantotheenzuur, foliumzuur en sporen van vitamine B12.
Wild Irish Seaweed Biologische Sugar Kelp (Laminaria Saccharina) Leaves 40 Gram | ||
---|---|---|
Inhoud | 40 Gram | |
Land van herkomst | Ierland | |
Ingrediënten | Biologische Irish Seaweed Kombu Kelp/Laminaria Saccharina | |
Allergenen informatie | Dit product is 100% natuurlijk en kan wat gruis of schelpen bevatten. Indien gevonden in de verpakking, verwijder en was het zeewier voor consumptie. Aan dit product word geen zout toegevoegd. Het zoutgehalte is komt van natuurlijk voorkomende sodium. | |
Toepassing | Om te rehydrateren: laat maximaal 10 minuten in koud water weken. De weekvloeistof kan ook worden gebruikt. Gezouten: zout grondig afwassen voor gebruik. Fris: Spoel voorzichtig af voor gebruik. KOOK INSTRUCTIES: Kan droog worden gebruikt (voorzichtig afnemen voor gebruik), vers (of rehydrateren) of gekookt - laat tot 40 minuten sudderen. Koken/stomen: Laat tot 30 minuten sudderen en serveer dan als groente met boter. Koel, snijd in plakjes en voeg toe aan salades. Kook met bonen om Aziatische bonenwoestijnen en ijsjes te maken. Pickling: Door tijdens het beitsen suikerkelp aan groenten toe te voegen, krijgt het gerecht een aangename diepte en smaak. Ingelegde kelp kan worden gebruikt in plaats van comichon of kappertjes om tartersaus te maken. Bakken: bakken om een zoete snack te creëren. GEBRUIK: Kan op dezelfde manier worden gebruikt als Kombu. Past goed bij bonen, pompoen, groenten en boter. Of crunch de blaadjes en strooi ze over gebakken aardappelen, pizza, pasta en salades. | |
Extra Informatie | false | |
Waarschuwingen | false | |
Bewaaradvies | Koel en droog bewaren. | |
Portie | Portie per Verpakking | - | |
Voedingswaarde | Hoeveelheid per Portie | Hoeveelheid per 100g |
Energie | ~ | 903kJ (215 kcal) |
Vetten | ~ | 0.5 gr |
waarvan verzadigd vet | ~ | 0.19 gr |
Koolhydraten | ~ | 47.3 gr |
waarvan suikers | ~ | <0.1 gr |
Eiwitten | ~ | 13.2 gr |
Vezels | ~ | ~ |
Zout | ~ | 2.78 gr |