Wild Irish Seaweed Biologische Dillisk Dulse Whole Leaf 40 Gram
Biologische Whole Leaf Dulse is rijk aan vezels, eiwitten en ijzer. Bevat alle essentiële aminozuren, jodium, calcium, fosfor, kalium, magnesium, mangaan en de vitamines: A-, C-, D- en B-complex. Duurzaam gewonnen uit de ongerepte, voedingsrijke wateren van de Atlantische Oceaan.
Wild Irish Seaweed Biologische Dilisk Dulse Whole Leaf 40 Gram
Biologische Whole Leaf Dulse is rijk aan vezels, eiwitten en ijzer. Bevat alle essentiële aminozuren, jodium, calcium, fosfor, kalium, magnesium, mangaan en de vitamines: A-, C-, D- en B-complex.
Wild Irish Seaweed oogst al meer dan 100 jaar wild biologisch zeewier uit het westen van Ierland. Al ons zeewier is afkomstig uit de ongerepte, voedingsrijke wateren van de Atlantische Oceaan. We gebruiken duurzame oogstmethoden om ervoor te zorgen dat ons zeewier de komende generaties zal regenereren.
We oogsten ons zeewier alleen als het in het seizoen is, waarmee we zorgen voor een optimaal voedingsprofiel. We testen al onze oogstgebieden op waterkwaliteit en we drogen ons zeewier met behulp van ultramoderne droogsystemen zodat het voedingsprofiel intact blijft.
Alle mineralen die mensen nodig hebben, waaronder calcium, natrium, magnesium, kalium, jodium, ijzer en zink, zijn in voldoende hoeveelheden aanwezig. Bovendien bevat zeewier veel sporenelementen. Het bevat ook vitamines zoals vitamine A (in de vorm van bètacaroteen), B1, B2, B6, niacine, vitamine C, pantotheenzuur, foliumzuur en sporen van vitamine B12.
Wild Irish Seaweed Biologische Dillisk Dulse Whole Leaf 40 Gram | ||
---|---|---|
Inhoud | 40 Gram | |
Land van herkomst | Ierland | |
Ingrediënten | Biologische Irish Seaweed Dulse/Palmaria palmata | |
Allergenen informatie | Dit product is 100% natuurlijk en kan wat gruis of schelpen bevatten. Indien gevonden in de verpakking, verwijder en was het zeewier voor consumptie. Aan dit product wordt geen zout toegevoegd. Het zoutgehalte komt van natuurlijk voorkomende natrium. | |
Toepassing | Om te rehydrateren: laat maximaal 10 minuten in koud water weken met een beetje zout. Inweekwater kan ook worden gebruikt om te koken als het door een fijnmazige zeef wordt gevoerd. Kan droog vers (of gerehydrateerd) of gekookt worden gegeten. Je kunt droge dulse bakken om de smaak te versterken. Indien gekookt, niet langer dan 30 minuten koken. Past goed bij: aardappelen, brood, kappertjes, ui, witvis, eieren, rijst. Rauwe salades, augurken, tapenades, dressings. Kook / stoom soepen, stoofschotels, compotes. Of crunch de bladeren en strooi ze over gebakken aardappels, pizza's, pasta's en salades. | |
Extra Informatie | false | |
Waarschuwingen | false | |
Bewaaradvies | Koel en droog bewaren. | |
Portie | Portie per Verpakking | - | |
Voedingswaarde | Hoeveelheid per Portie | Hoeveelheid per 100g |
Energie | ~ | 878kJ (209 kcal) |
Vetten | ~ | 1 gr |
waarvan verzadigd vet | ~ | 0.32 gr |
Koolhydraten | ~ | 49.3 gr |
waarvan suikers | ~ | <0.1 gr |
Eiwitten | ~ | 11.9 gr |
Vezels | ~ | ~ |
Zout | ~ | 2.2 gr |