Maine Coast Irish Moss Flakes 171 Gram

OCIA gecertificeerd biologisch en Raw Food. Rijk aan mineralen, vitamines, vezels en bioactieve stoffen, zoals carrageen. Duurzaam geoogst en getest op zware metalen, pesticiden en herbiciden, aardolieresten, radioactiviteit en microbiologische problemen.

Op voorraad
€ 9,95
U ontvangt 9.95 punten. 9.95 punten = € 0,30
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Maine Coast Irish Moss Flakes 171 Gram

Irish Moss is een 'rode' zeegroente die groeit in de getijdenzone aan beide zijden van de Noord-Atlantische Oceaan. Het is kort en bossig en wordt vaak gevonden in dikke tapijten op rotsachtige oevers. Ons Irish Moss wordt in de Golf van Maine geoogst en niet gebleekt.

In Ierland wordt deze zee-plant traditioneel gekookt met melk en suiker om het geleermiddel in de bladeren vrij te maken (carrageen) en vervolgens afgekoeld tot een pudding, soms "Blancmange" genoemd. Carrageen gewonnen uit Iers mos wordt wereldwijd gebruikt als colloïdaal verdikkingsmiddel in veel voedingsmiddelen en cosmetica. Als je ijs eet, heb je dit Irish Moss extract waarschijnlijk al gegeten.

Irish Moss en carrageen hebben een lange geschiedenis van medicinaal gebruik. Net als andere gels uit zeewier is carrageen rustgevend en voedend voor de huid. En zoals de meeste zeegroenten, is Irish Moss rijk aan mineralen, vitamines, vezels en bioactieve stoffen, zoals carrageen.

Zoals bij al onze producten, is Irish Moss gecertificeerd biologisch, duurzaam geoogst en worden monsters getest op zware metalen, pesticiden en herbiciden, aardolieresten, radioactiviteit en microbiologische problemen.

Maine Coast Irish Moss Flakes 171 Gram
Inhoud171 Gram
Land van herkomstUSA
IngrediëntenChrondus Crispus
Allergenen informatie0
ToepassingIrish moss kan thuis worden gebruikt om soepen, stoofschotels, vissoep, jus, saladedressings, taarten, geleien, jam en stoofschotels te verdikken.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking-