Clark Walnoottinctuur Zwart Extra Sterk 50 ml

Hulda Clark Walnoottinctuur Zwart Extra Sterk is een belangrijk onderdeel van de door Hulda Clark ontwikkelde programma`s.

Op voorraad
€ 20,95
U ontvangt 20.95 punten. 20.95 punten = € 0,63
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:30)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten

Clark Walnoottinctuur Zwart Extra Sterk 50 ml

Walnoottinctuur is een belangrijk onderdeel van de door Hulda Clark ontwikkelde programma`s. In haar boeken beschrijft zij naast de extra sterke variant (op alcoholbasis), ook een tinctuur van gewone sterkte (`regular strength`) en een variant op waterbasis. Het is echter de extra sterke tinctuur die in haar programma`s wordt gebruikt en die de beste resultaten geeft. Deze extra sterke walnoottinctuur bevat 50% alcohol.

De zwarte walnoot-boom (Juglans nigra; Okkernootfamilie), is de Noord-Amerikaanse en Aziatische variant van de Europese walnootboom (Juglans regia). De Juglans nigra bevat echter aanmerkelijk meer werkzame stoffen dan de Europese soort. 

Deze tinctuur wordt in kleine hoeveelheden vers bereid: uw beste garantie voor kwaliteit en werkzaamheid.

Clark Walnoottinctuur Zwart Extra Sterk 50 ml
Inhoud50 ML
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenGedestilleerd Water, ca. 40% Graanalcohol, Groenzwarte Walnootschillen (Juglans nigra), Vitamine C
Allergenen informatieWALNOTEN. Buiten bereik van kinderen houden. Als u zwanger bent of borstvoeding geeft eerst uw arts raadplegen voor gebruik.
Toepassing2 theelepels in een kwart glas water, of zoals voorgeschreven door uw arts/therapeut.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking-
Anderen bekeken ook