Clark

Clark is een productlijn ontwikkeld door Hulda Clark op basis van een holistische benadering van de gezondheid van de mens. Hulda Regehr Clark (1928-2009) was een Canadese naturopaat, auteur en beoefenaar van alternatieve geneeswijzen.

De gespecialiseerde Clark kuurprogramma’s zijn primair samengesteld op basis van kruidenbestanddelen.

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Sale
  Clark Leverprogramma

  Om gezond te blijven adviseert Hulda Clark de darmen en belangrijke ontgiftingsorganen zoals lever en nieren regelmatig te reinigen. Deze organen ontdoen het lichaam continue van afvalstoffen en moeten dus in goede conditie gehouden worden.

  Lees verder
  Normale prijs € 30,55 Aanbieding € 26,95
 2. Clark 3 Weken Nierenprogramma

  Samengesteld en toe te passen volgens de beschrijvingen in de boeken van Hulda Clark. Met de bestanddelen in dit pakket wordt een thee gemaakt die 2-3 keer verdeeld over de dag gedronken wordt.

  Lees verder
  € 79,65
 3. Clark 3 Maanden Programma Compleet

  Hulda Clark beveelt het regelmatig verwijderen van parasieten van harte aan, minimaal één keer per jaar. Dit vooral bij bezitters van huisdieren. De 3 maanden kuur wordt aangeraden bij een indicatie van een besmetting.

  Lees verder
  € 106,90
 4. Clark 6 Weken Programma Compleet

  Hulda Clark beveelt het regelmatig verwijderen van parasieten van harte aan, minimaal één keer per jaar. Dit vooral bij bezitters van huisdieren. De 6 weken kuur wordt aangeraden als onderhoudskuur of preventief.

  Lees verder
  € 83,25
 5. Clark L-Ornithine 60 V-Caps 500 mg

  L-Ornithine is een aminozuur dat door het lichaam zelf kan worden gemaakt en van nature ook voorkomt in onze voeding. Samen met L-Arginine wordt L-Ornithine gebruikt ter ondersteuning van het Clark-programma.

  Lees verder
  € 19,50
 6. Clark L-Arginine 100 V-Caps 500 mg

  L-Arginine is een aminozuur dat door het lichaam zelf kan worden gemaakt en van nature ook voorkomt in onze voeding. Samen met L-Ornithine wordt L-Arginine gebruikt ter ondersteuning van het Clark-programma.

  Lees verder
  € 18,95
 7. Clark Kruidnagel 120 V-caps 500 mg

  De onverwachte kracht van kruidnagel. Dit bijzonder veelzijdige kruid wordt over de hele wereld als specerij in de keuken gebruikt. Maar lang niet iedereen weet dat verse kruidnagel ook veel voor onze gezondheid kan doen.

  Lees verder
  € 19,05
 8. Clark Alsem Wormwood 100 V-Caps 250 mg

  Alsem maakt deel uit van het kruidenprogramma van Hulda Clark.

  Lees verder
  € 18,50
 9. Clark Walnoottinctuur Zwart Extra Sterk 50 ml

  Hulda Clark Walnoottinctuur Zwart Extra Sterk is een belangrijk onderdeel van de door Hulda Clark ontwikkelde programma`s.

  Lees verder
  € 20,95
per pagina