Clark

Clark is een productlijn ontwikkeld door Hulda Clark op basis van een holistische benadering van de gezondheid van de mens. Hulda Regehr Clark (1928-2009) was een Canadese naturopaat, auteur en beoefenaar van alternatieve geneeswijzen.

De gespecialiseerde Clark kuurprogramma’s zijn ontwikkelt om de nieren en de lever te reinigen. Deze kuren zijn primair samengesteld op basis van kruidenbestanddelen die zich richten op het opschonen en ondersteunen van de respectievelijke organen.

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Clark Leverprogramma Sale
  Clark Leverprogramma

  Om gezond te blijven adviseert Hulda Clark de darmen en belangrijke ontgiftingsorganen zoals lever en nieren regelmatig te reinigen. Deze organen ontdoen het lichaam continue van afvalstoffen en moeten dus in goede conditie gehouden worden.

  Lees verder
  Normale prijs € 30,55 Aanbieding € 26,95
 2. Clark 3 Weken Nierenprogramma

  Samengesteld en toe te passen volgens de beschrijvingen in de boeken van Hulda Clark. Met de bestanddelen in dit pakket wordt een thee gemaakt die 2-3 keer verdeeld over de dag gedronken wordt.

  Lees verder
  € 79,65
 3. Clark 3 Maanden Programma Compleet

  Hulda Clark beveelt het regelmatig verwijderen van parasieten van harte aan, minimaal één keer per jaar. Dit vooral bij bezitters van huisdieren.

  Lees verder
  € 106,90
 4. Clark 6 Weken Programma Compleet

  Hulda Clark beveelt het regelmatig verwijderen van parasieten van harte aan, minimaal één keer per jaar. Dit vooral bij bezitters van huisdieren.

  Lees verder
  € 83,25
 5. Clark L-Ornithine 60 V-Caps 500 mg

  L-Ornithine is een aminozuur dat door het lichaam zelf kan worden aangemaakt. L-Ornithine is belangrijk omdat het de aanzet geeft tot de afgifte van groeihormoon, dat de vetverbranding verbetert en de vetabsorptie vermindert. L-Ornithine is verder van belang voor een correct functionerend immuunsysteem en een goede leverfunctie.

  Lees verder
  € 19,50
 6. Clark L-Arginine 100 V-Caps 500 mg

  L-Arginine is een aminozuur dat door het lichaam zelf kan worden gemaakt en van nature ook voorkomt in onze voeding. Samen met L-Ornithine wordt L-Arginine gebruikt ter ondersteuning van het Clark-programma. L-Arginine draagt bij aan de uitscheiding van ammoniak, een bijproduct van de eiwitstofwisseling.

  Lees verder
  € 18,95
 7. Clark Kruidnagel 120 V-caps 500 mg

  Dit bijzonder veelzijdige kruid wordt over de hele wereld als specerij in de keuken gebruikt. Maar lang niet iedereen weet dat verse kruidnagel ook veel voor onze gezondheid kan doen.

  Lees verder
  € 19,05
 8. Clark Alsem Wormwood 100 V-Caps 250 mg

  Alsem helpt het darmstelsel schoon te houden en heeft een positieve invloed op lever en galblaas. Het middel is goed voor een evenwichtige darmflora wanneer ongewenste gasten de balans dreigen te beïnvloeden. Om deze reden maakt Alsem deel uit van het kruidenprogramma van Hulda Clark.

  Lees verder
  € 18,50
  Niet op voorraad
 9. Clark Walnoottinctuur Zwart Extra Sterk 50 ml

  Hulda Clark Walnoottinctuur Zwart Extra Sterk is een belangrijk onderdeel van de door Hulda Clark ontwikkelde programma`s.

  Lees verder
  € 20,95

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren