Lekkerste vegan ijskoffie en kokoswater: Coconaut!

Lekkerste vegan ijskoffie en kokoswater: Coconaut!
23 juni 2023 Edited 19 januari 2024 237 view(s)
Lekkerste vegan ijskoffie en kokoswater: Coconaut!

Ben je dol op koffie met kokosmelk? Dan is Coconaut ijskoffie én Coconaut kokoswater iets wat je eens zou kunnen proberen. Coconaut is dé online coffee bar waar je heerlijke veganistische koffiedrankjes en kokoswater bestelt. Laten we eens in de voordelen van kokoswater en kokosmelk duiken.

Wat zijn voordelen van kokoswater?

Kokoswater is de vloeistof die uit een kokosnoot komt wanneer je hem openmaakt. Waarom kokoswater kopen de laatste jaren zo populair geworden is? Omdat het verschillende voordelen oplevert. Zo wordt beweerd dat je door kokoswater afvallen kunt. Benieuwd naar alle voordelen? Ik heb ze hieronder opgesomd!

  • Kokoswater lest de dorst en hydrateert het lichaam
  • Het is een fijne vervanger voor suikerrijke sportdrankjes en wanneer het buiten warm is
  • Er zitten belangrijke voedingsstoffen in, zoals magnesium, kalium, vitamine C en verschillende antioxidanten (gezond, dus!)
  • Er zitten elektrolyten in die het lichaam in balans houden en o.a. bijdragen aan een gezonde spierfunctie
  • Het reguleert de bloeddruk en vermindert het risico op beroertes en/of hartaandoeningen
  • Het past prima in een vegetarisch, veganistisch en/of zuivelvrij dieet of bij mensen die gewoon de voorkeur geven aan natuurlijke producten.

Weet dat de effecten per persoon kunnen verschillen, maar dat kokoswater in elk geval een gezond alternatief is voor veel andere suikerrijke (fris)dranken. En juist daarom ben ik er zo’n fan van!

Waarom koffie met kokosmelk drinken?

De reden dat koffie met kokosmelk populair is geworden, is omdat je er gewone melk (van de koe) mee kunt vervangen. Wanneer je lactose intolerant bent, een zuivelvrij dieet volgt, veganistisch leeft of om een andere reden liever geen gewone melk drinkt, is kokosmelk een ideaal alternatief. En je kunt er veel kanten mee op, want naast koffie met kokosmelk kun je er ook een redelijk gezonde ijskoffie mee maken; een vegan koffie met ijs, dus!

Net als kokoswater, biedt kokosmelk verschillende voordelen. Zo is het vrij van lactose (het deel van melk dat veel suiker bevat) en daardoor vaak beter voor de spijsvertering. Ook bevat het een aantal gezonde vetten die je lichaam makkelijk opneemt en de smaak is lekker romig en nootachtig. Verder is kokosmelk dus helemaal plantaardig. Onthoud wel dat kokosmelk een hoger vetgehalte heeft dan koemelk.

Gezonde ijskoffie

Waar Coconaut vooral bekend om staat, is haar heerlijke ijskoffie. Zo kun je een Coconaut Cocoffee Cappuccino bestellen, een Coconaut Cocoffee Espresso kopen of een Coconaut Cocoffee Mocha in huis halen. Deze verfrissende, 100% veganistische koffiedrankjes zijn gemaakt met heerlijke kokosmelk en gezond Coconaut kokoswater. Deze redelijk gezonde ijskoffie (want je hebt geen zoetstoffen meer nodig) is bovendien vrij van conserveringsmiddelen en hebben een unieke, heerlijke smaak.

En ben je op zoek naar een ijskoffie aanbieding, dan kun je de Coconaut Cocoffee Trio bestellen: dan krijg je 1x de espresso, 1x de cappuccino en 1x de mokka koffie thuisgestuurd. Die combi deal is voordeliger dan wanneer je de drie koffiedrankjes los bestelt.

100% Vegan koffie

Wat ik nog even extra wil benadrukken, is dat dit 100% vegan koffie betreft. Koffie met kokosmelk bevat namelijk alleen plantaardige ingrediënten, geen enkel dierlijk ingrediënt. En daarom kunnen mensen die veganistisch leven ook genieten van de producten van Coconaut!

Natuurlijk kokoswater: lekker en gezond!

Ben je niet zo’n koffieliefhebber? Of zoek je naast je vegan koffie nog een verfrissende dorstlesser? Dan kun je Coconaut kokoswater kopen. Ga voor losse blikjes Coconaut Kokoswater Pure Young Coconut Water om je lichaam te hydrateren en energie te geven of kies voor een voordeelverpakking met 12 blikjes. Je kunt ook een mixed box kokoswater bestellen, met verschillende smaken. Zo geniet je van bruisend kokoswater, kokoswater met ananas, kokoswater met watermeloen en puur kokoswater (zonder prik).

Ook kokoswater kopen of ijskoffie bestellen?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de Coconaut ijskoffie producten of naar het Coconaut kokoswater? Dan kun je direct online bestellen. Ik kan het je aanraden, want deze producten smaken heerlijk en zijn gezonde alternatieven voor standaard ijskoffie met koemelk. Wist je trouwens dat kokosmelk al een zoetige smaak heeft, waardoor je geen extra suiker of stevia hoeft toe te voegen voor die lekkere, zoete smaak? Ook daarom is het een gezondere keuze. Bovendien hoef je op deze manier niet dagelijks langs een Starbucks of andere koffiezaak; jij hebt je lekkere ijskoffie gewoon thuis in de koelkast staan, zodat je er altijd van kunt genieten!

Persoonlijk vind ik vooral de Coconaut Cocoffee Cappuccino heerlijk. Hij is vol van smaak, heeft een romige textuur en is vooral op warme dagen een puur verwenmomentje. Bovendien scheelt het mij veel geld als ik hiervan een voorraadje in de koelkast heb staan. Dan hoef ik namelijk niet naar een koffiezaak te gaan waar zij over het algemeen een hogere prijs rekenen voor ijskoffie.

Meest gestelde vragen over ijskoffie en kokoswater

Heb je nog vragen over ijskoffie of kokoswater? Of ben je benieuwd of je door kokoswater echt kunt afvallen, zoals weleens beweerd wordt? Bij de meest gestelde vragen hieronder vind je de antwoorden. Doe er je voordeel mee!

1. Kun je ijskoffie online bestellen?

Ja, je kunt ijskoffie online bestellen. Mijn favoriete merk ijskoffie met kokosmelk is Coconaut. Het is een concept dat kokoswater en kokosmelk toevoegt aan haar producten, om zo 100% veganistische producten aan te bieden. Ze zijn bovendien glutenvrij en vrij van conserveringsmiddelen. Een gezonde keuze voor iedereen die daarnaar op zoek is. 

2. Is koffie met kokosmelk beter voor je gezondheid?
Ja, koffie met kokosmelk is over het algemeen beter voor de gezondheid. Dat komt doordat kokosmelk plantaardig is en daardoor voor mensen met een lactose-intolerantie of spijsverteringsproblemen beter te verteren is. Ook bevat kokosmelk een aantal gezonde vetten die je lichaam goed kan gebruiken. Verder is het goed om te weten dat in kokosmelk antioxidanten zitten die je lichaam helpen beschermen tegen vrije radicalen. Ook bevat het vitamine C, kalium en magnesium. Dat geldt ook voor kokoswater, overigens. In de producten van Coconaut worden kokosmelk en kokoswater gecombineerd om heerlijke ijskoffie en kokoswater te produceren. Meer daarover lees je in de rest van dit artikel.

3. Kun je door kokoswater afvallen?
Ja, je kunt door kokoswater afvallen. Het is dus geen fabel, zoals veel mensen denken. Kokoswater bevat namelijk geen vetten en zit vol met gezonde voedingsstoffen. Ook zitten er vrijwel geen calorieën in. Je kunt het daarom goed drinken als je wat kilo’s kwijt wilt. Natuurlijk is gewoon water ook prima om te drinken. Kokoswater kun je drinken als je trek hebt in iets met een smaakje of wanneer je een vervanger zoekt voor suikerrijke (fris)dranken. Je kunt kokoswater AH drinken of – wat ik zelf aanraad om te doen – kokoswater online bestellen van Coconaut. 

4. Wat is een gezonde dorstlesser in de zomer?
Een gezonde dorstlesser voor in de zomer is niet alleen water (al kun je dat natuurlijk ook prima drinken), maar ook kokoswater. Als je de smaak van kokos lekker vindt, dan is dit het ideale drankje om te drinken wanneer de temperaturen oplopen. Het bevat nauwelijks calorieën en helemaal geen vetten. En omdat er gezonde voedingsstoffen in zitten, is het een verstandige keuze voor vrijwel iedereen. Bovendien is het een goede dorstlesser, omdat kokoswater het lichaam sterk hydrateert. Ook voor mensen die het liefst helemaal plantaardig eten en drinken; kokoswater is in vrijwel alle gevallen 100% vegan. Wil je het beste kokoswater kopen dat glutenvrij, vrij van conserveringsmiddelen en helemaal plantaardig is? Dan is mijn advies om voor Coconaut kokoswater te kiezen.

Ook benieuwd naar de lekkere smaken van Coconaut? Bestel ze nú bij Unlimited Health!

Origineel artikel: Doelekkergezond.nl

Vorig artikel
Volgend artikel
Opmerkingen
Laat een reactie achter
Your email address will not be published