The Blessed Seed Black Seed Oil Mild 100 ML

Black Seed Oil Mild in 100 ml fles van The Blessed Seed. 100% puur, koudgeperst, van de beste kwaliteit Nigella Sativa-zaden. We noemen dit onze milde olie, maar laat u niet misleiden door de naam. Het bevat ongeveer 1,2% van de vluchtige olie, hetzelfde percentage als de meeste andere oliën op de markt.

We bevelen Black Seed Oil Mild specifiek aan voor baby's en jonge kinderen tot 8 jaar, en ook voor degenen die gevoelig zijn. Als u een krachtigere olie nodig heeft, overweeg dan onze Original of Strong Black Seed Oil.

Op voorraad
€ 12,95
U ontvangt 12.95 punten. 12.95 punten = € 0,39
 • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
 • Morgen in huis (bestel voor 23:00)*
 • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
 • Klantenservice +31 (0)206701705
 • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
 • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
 • Profiteer van korting met spaarpunten

The Blessed Seed Black Seed Oil Mild 100 ML

Blackseed olie (zwartzaad olie, ook wel bekend als Blessed Seed, Black Cumin Seed Oil, zwarte komijnzaadolie, Kalonji en Nigella Sativa) wordt al bijna 4000 jaar gezien als een krachtig kruid met een breed scala aan voordelen. De eerste studie van Black Cumin Seed die we kennen, werd gepubliceerd in 1959. Sindsdien hebben honderden studies buitengewone resultaten laten zien, die de voordelen en toepassingen van het Black Cumin Seed ondersteunen.

Eigenschappen

 • 100% puur, langzaam en koudgeperst
 • Beste kwaliteit Nigella Sativa-zaden
 • Bevat 1,2 % vluchtige olie
 • In donkere glazen fles voor behoud kwaliteit van de olie
 • Met unieke schenktuit om morsen / verspilling te voorkomen

De meeste Blackseed oliën op de markt bevatten ergens tussen 0,3 en 1,2% vluchtige olie. The Blessed Seed olie is echter superieur vergeleken met andere producten op de markt. Onze oliën bevatten tussen 1,2 en 4,3 - 4,9%, afhankelijk van de sterkte die u kiest:

 • Mild Black Seed Oil bevat meestal 1,2% vluchtige olie.
 • Original Black Seed Oil bevat meestal tussen 1,5% - 1,7% vluchtige olie.
 • Strong Black Seed Oil bevat gewoonlijk 4,3% en 4,9% vluchtige olie. (mogelijk 3-4 keer krachtiger dan de meeste oliën op de markt!).

Thymoquinone is de meest onderzochte component van de vluchtige olie omdat dit de belangrijkste stof is verantwoordelijk voor de meeste voordelen. Hoe meer vluchtige olie, hoe meer thymoquinone we kunnen verwachten.

Onze Black Seed kwaliteitsgarantie

Onze oliën worden vervaardigd met behulp van een langzame, koude persing, die helpt om de vluchtige componenten in de olie te behouden. Onderzoek heeft aangetoond dat het meeste van de krachtige en vruchtbare activiteit die wordt aangetroffen in Black Cumin Seed Oil zit in zijn vluchtige olie. We persen onze oliën zo langzaam mogelijk in, waardoor ze ruim onder de vereiste 40 graden celcius blijven om een koudgeperste olie te maken.

In onze fabriek wordt de zwartzaad olie verwerkt in de meest hygiënische omstandigheden (gecertificeerd door de Duitse regering) en zo snel mogelijk na het persen gebotteld. Dit helpt weer om de vluchtige componenten in de olie te behouden.

Onze oliën worden geleverd in bruine glazen flessen - in tegenstelling tot sommige fabrikanten, die plastic flessen gebruiken. Glas lekt niet uit en donker glas helpt om de temperatuur laag en het licht buiten te houden. Het is de beste keuze om de genezende eigenschappen van de olie te beschermen en te behouden.

The Blessed Seed Black Seed Oil Mild 100 ML
Inhoud100 ML
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenPure Vierge Zwarte Zaadolie (Nigella sativa)
Allergenen informatieNiet te gebruiken tijdens de zwangerschap. Buiten het bereik van kinderen houden. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Niet voor kinderen onder de 5 jaar.
ToepassingBegin voorzichtig dagelijks met 1 theelepel. Verhoog langzaam de dosering tot 3 theelepels per dag. Kinderen beginnen met druppels.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking-