PRL Premier Taurine Blend 90 V-Caps

Deze formule bevat taurine in zijn vrije vorm. De botanische blend, PhytoMatrix Support, is opgenomen als een biocompatibele kruidenondersteuningsmix voor een breed spectrum aan voedingsondersteuning.

Op voorraad
€ 23,95
U ontvangt 23.95 punten. 23.95 punten = € 0,73
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:30)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten

PRL Premier Taurine Blend 90 V-Caps

Deze formule bevat taurine in zijn vrije vorm. De botanische blend, PhytoMatrix Support, is opgenomen als een compatibele kruidenondersteuningsmix voor een breed spectrum aan voedingsondersteuning.

Taurine, een zwavelhoudende, aminozuurachtige voedingsstof, is het meest voorkomende vrije aminozuur in het hart en het zenuwstelsel.

 

PRL Premier Taurine Blend 90 V-Caps
Inhoud90 V-Caps
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenTaurine (vrije vorm), PhytoMatrix Support: Meidoorn (Bes) (Crataegus laevigata), Reishi (Vruchtlichaam) (Ganoderma lucidum), Vijgcactus (Blad) (Opuntia ficus-indica), Plantaardige Capsules: Cellulose.
Allergenen informatieAls u zwanger bent of borstvoeding geeft, eerst advies vragen aan uw zorgverlener voor u dit product gebruikt. Buiten bereik van kinderen houden.
ToepassingNeem 1 capsule, 3 maal daags.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking1 capsule - 90
Gerelateerde Producten