PRL Premier Limonene 15 ml

Premier Limonene bevat een eersteklas, zeer beschikbare sinaasappelolie met een natuurlijke bron van d-limoneen, een van nature voorkomende verbinding.

Niet op voorraad
€ 14,95
U ontvangt 14.95 punten. 14.95 punten = € 0,45
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:30)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten

PRL Limonene 15 ml

Premier Limonene bevat een eersteklas, beschikbare sinaasappelolie met een natuurlijke bron van d-limoneen, een van nature voorkomende verbinding.

PRL Premier Limonene 15 ml
Inhoud15 ML
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenSinaasappel Olie (schil)
Allergenen informatieAls u zwanger bent of borstvoeding geeft, eerst advies vragen aan uw zorgverlener voor u dit product gebruikt. Buiten bereik van kinderen houden.
ToepassingNeem 2 druppels bij wat eten. Om 2 druppels uit het flesje te krijgen keer het flesje op ongeveer een hoek van 45 graden tot de druppels eruit komen.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking0.05 ML - 300
Gerelateerde Producten