Bee Bodhi

Milieuvriendelijke aanpak en liefde voor bijen. Rauwe honing duurzaam geoogst in Zweden.

Bee Bodhi is een unieke, kleine bijenhouder uit Zweden met een missie om de meest bijenbewuste honing ter wereld te creëren en te delen. Een alledaagse luxe ervaring die op een duurzame manier uw welzijn en gezondheid verbetert. Tegelijkertijd werken we samen om een positieve impact op de wereld te hebben. Het antwoord is zoete, heerlijke, rauwe honing! Steeds meer mensen kiezen voor de duurzame optie. Niet alleen vanwege de verbazingwekkende gezondheidsvoordelen en rijke smaken die rauwe honing biedt, maar ook en nog belangrijker vanwege de positieve ecologische impact van duurzame bijenteelt.

1 Item

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Sale
  Bee Bodhi Bread Honey 150 Gram

  Onze Bee Bread Honey komt van de Zweedse kustweiden en wordt helemaal aan het einde van het seizoen geoogst, wanneer de zomer overgaat in de herfst. Deze smaakvolle rauwe honing is voornamelijk samengesteld uit de nectar van heidebomen die in het wild groeien.

  U ontvangt gratis bij deze honing een zakje bloemenzaadjes voor bloemen waar bijen van houden. Gebruik het op uw balkon of in de tuin en geef wat terug aan de bijen!

  Lees verder
  Normale prijs € 8,95 Aanbieding € 5,00
  Niet op voorraad
per pagina