PuraDyme Herbal Blood 320 Caps

Dit is wat van Herbal Blood zo'n essentiële toevoeging maakt! Dit product stimuleert echter geen eliminatie, dus het is een goed idee om het te combineren met PuraDyme Cleanse Capsules of Powder om de darmen te reinigen.

Op voorraad
€ 57,95
U ontvangt 57.95 punten. 57.95 punten = € 1,76
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 23:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten

PuraDyme Herbal Blood 320 Caps

Op een gegeven moment zal iedereen gastheer of gastvrouw worden voor een parasiet of een soortgelijke 'bug.' Meestal zetten parasieten zich niet 'vast' in het lichaam, maar wanneer ze dat wel doen, kan het ongelooflijk moeilijk zijn om er vanaf te komen. Pura Dyme Herbal Blood bevat oa Kurkuma. Kurkuma ondersteunt productie en kwaliteit van het bloed.

Dit is wat van Herbal Blood zo'n essentiële toevoeging maakt! Dit product stimuleert echter geen eliminatie, dus het is een goed idee om het te combineren met PuraDyme Cleanse Capsules of Powder om de darmen te reinigen.

Let op: in tegenstelling tot PuraZyme is Herbal Blood geen zachte reiniging. U kunt verwachten reinigings-symptomen te ervaren, zoals hoofdpijn, buikpijn, vermoeidheid, gas, opgeblazen gevoel en uitdroging.

PuraDyme Herbal Blood 320 Caps
Inhoud320 Caps
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenGepatenteerde Herbal Blood Blend: Alsem, Zwarte Walnoot, Klaverbloem, Knoflook, Rabarber, Kurkuma-wortel, Goldensealwortel, Pompoenzaad, Berberisbreide, Butternutschors, Venkelzaad Enzyme Activation Blend: Phytase, Lipase, Cellulase, Protease, Amylase Andere Ingrediënten: Bietenvezel, Rijstcomplex, Plantaardige cellulose (capsule)
Allergenen informatieWALNOOT
ToepassingNeem driemaal daags 3 capsules. Neem bij de maaltijd. Neem een paar uur voor of na het nemen van andere gezondheidsproducten. Raadpleeg een arts voor gebruik na 7 dagen.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking3 caps - 106