PuraDyme Herbal Blood 320 Caps

Geformuleerd om de parasieten, candida en gist te doden die in de bloedstroom leven, Herbal Blood is de ultieme bloedontgifter!

Op voorraad
€ 49,95
U ontvangt 49.95 punten. 49.95 punten = € 1,51
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

PuraDyme Herbal Blood 320 Caps

Op een gegeven moment zal iedereen gastheer of gastvrouw worden voor een parasiet of een soortgelijke 'bug.' Meestal zetten parasieten zich niet 'vast' in het lichaam, maar wanneer ze dat wel doen, kan het ongelooflijk moeilijk zijn om er vanaf te komen. Zeer weinig kruiden of medicinale ingrediënten kunnen parasieten uit het lichaam verwijderen nadat ze zich hebben gevestigd.

Dit is wat van Herbal Blood zo'n essentiële toevoeging aan je gezondheidsregime maakt! De zorgvuldig gemengde kruiden en andere ingrediënten in dit product gaan parasieten te lijf en creëren een omgeving in uw lichaam die hen ontmoedigt. Dit product stimuleert echter geen eliminatie, dus het is een goed idee om het te combineren met PuraDyme Cleanse Capsules of Powder om de darmen te ledigen, zodat de twee samenwerken om interne parasieten af te weren en te verwijderen.

Let op: in tegenstelling tot PuraZyme is Herbal Blood geen zachte ontgifting. U kunt verwachten detox-symptomen te ervaren, zoals hoofdpijn, buikpijn, vermoeidheid, gas, opgeblazen gevoel en uitdroging, terwijl het product werkt om de parasieten te elimineren.

PuraDyme Herbal Blood 320 Caps
Inhoud320 Caps
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenGepatenteerde Herbal Blood Blend: Alsem, Zwarte Walnoot, Klaverbloem, Knoflook, Rabarber, Kurkuma-wortel, Goldensealwortel, Pompoenzaad, Berberisbreide, Butternutschors, Venkelzaad Enzyme Activation Blend: Phytase, Lipase, Cellulase, Protease, Amylase Andere Ingrediënten: Bietenvezel, Rijstcomplex, Plantaardige cellulose (capsule)
Allergenen informatieWALNOOT
ToepassingNeem driemaal daags 3 capsules. Neem bij de maaltijd. Neem een paar uur voor of na het nemen van andere gezondheidsproducten. Raadpleeg een arts voor gebruik na 7 dagen.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking3 caps - 106