PRL Lean Advantage 90 V-Caps

Welkom bij een van de belangrijkste producten van Premier Research Labs, Lean Advantage. Deze formule levert een nieuw genre van botanische ingrediënten van topkwaliteit, kruidenextracten en gespecialiseerde voedingsstoffen van wereldklasse - allemaal gecombineerd in één formule die is ontworpen om gezond gewichtsbeheer, vetvrije massa en glycemisch metabolisme te ondersteunen.

Op voorraad
€ 29,80
U ontvangt 29.8 punten. 29.8 punten = € 0,90
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

PRL Lean Advantage 90 V-Caps

Welkom bij een van de belangrijkste producten van Premier Research Labs, Lean Advantage. Deze formule levert een nieuw genre van botanische ingrediënten van topkwaliteit, kruidenextracten en gespecialiseerde voedingsstoffen van wereldklasse - allemaal gecombineerd in één formule die is ontworpen om gezond gewichtsbeheer, vetvrije massa en glycemisch metabolisme te ondersteunen.

HOE IS LEAN VOORDEEL VERSCHILLEND?
Lean Advantage is geen product boordevol kunstmatige stimulerende middelen om zwakke bijnieren te stimuleren, zoals producten die hoge doses guarana of ephedra bevatten. Dus hoe verschilt Lean Advantage? De lijst van all-star-ingrediënten in deze formule zijn Green Coffee Bean Extract, Citrus Aurantium Extract en Raspberry Ketones. Deze drie supersterren in onze formule worden ondersteund door ons volledige spectrum ondersteuningsmengsel, Lean Advantage Pro Blend, dat biologische hele chlorella (gebroken celwand voor de beste opname), extract van groene theebladeren en biologische wortelstok van kurkuma bevat.

STEUN GEZONDE GLUCOSERESPONS
Onze groene koffieboon is gestandaardiseerd en bevat een volledige 200 mg chlorogeenzuur per 2 capsules (één portie). Chlorogeenzuur is een van nature voorkomend bestanddeel van de groene koffieboon, dat antioxiderende eigenschappen heeft. Opwindend nieuw onderzoek toont de gunstige effecten van chlorogeenzuur op de lichaamssamenstelling en het metabolisme. Groene koffieboon richt zich op de metabole routes van het lichaam om een ​​gezonde glucoserespons te ondersteunen.

BEHOUD DE RATIO VAN DROGE SPIERMASSA TOT TOTAAL LICHAAMSGEWICHT
Vervolgens bevat deze formule het thermogene ingrediënt, Citrus Aurantium-extract, een gepatenteerd extract genaamd Advantra Z®. Klinische studies tonen aan dat Advantra Z®, het natuurlijke ingrediënt, de thermogenese bevordert en dus een gezond, veilig gewichtsbeheer ondersteunt en helpt om de verhouding tussen droge spieren en totale lichaamsgewicht te behouden. Andere studies tonen aan dat het de afbraak van vet bevordert. Dit moet niet worden verward met synthetische vormen van synefrine die ongewenste effecten kunnen hebben.

60 MG RASPBERRY KETONES
Lean Advantage levert ook het wereldberoemde ingrediënt, Raspberry Ketones, als een essentiële, biocompatibele voedingsstof voor deze toch al indrukwekkende blend. Lean Advantage levert 60 mg Raspberry Ketones per portie.

VITALITEIT VOOR EEN LEVEN
Wanneer echt biocompatibele ingrediënten van topkwaliteit met elkaar worden gecombineerd, kunnen ze zeer gewenste resultaten opleveren. Nooit eerder is zo'n indrukwekkende reeks supersterren met natuurlijke ingrediënten in één supplement samengebracht. Lean Advantage is het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling in de voedingskunst van gezond gewichtsbeheer. Veel plezier met het gebruik van Lean Advantage als een integraal onderdeel van uw eigen gepersonaliseerde "Healthy For Life" dagprogramma met een gezonde voeding en lichaamsbeweging voor de beste resultaten. Dit meesterwerk, Lean Advantage, is ons geselecteerde product bij uitstek om u te helpen uw hele leven lang gezond gewicht en algehele vitaliteit te behouden.

PRL Lean Advantage 90 V-Caps
Inhoud90 V-Caps
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenGroene Koffie Boon (Coffea Robusta) Extract, Bittere Sinaasappel (fruit) (Citrus Aurantium) Extract, Lean Advantage Pro Blend (Rijst Vezels, Chlorella (Geheel, Gebroken Celwand) (Chlorella Sorokiniana), Groene Thee Blad (Camellia Sinensis) Extract, Kurkuma (wortelstok) (Curcuma Longa)), Raspberry Ketonen, Vegetable Capsules: Cellulose.
Allergenen informatieAls u zwanger bent of borstvoeding geeft, eerst advies vragen aan uw zorgverlener voor u dit product gebruikt. Buiten bereik van kinderen houden.
ToepassingNeem 3 capsules bij het ontbijf of voor 14.00 uur.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking3 capsules - 30