PRL Premier DHA 60 V-Caps

Plantaardige DHA afgeleid van microalgen. Belangrijk omega-3-vetzuur dat belangrijk is voor de hersenen, het zenuwstelsel, de ogen en de cardiovasculaire functie. Puur vegan.

Op voorraad
€ 33,90
U ontvangt 33.9 punten. 33.9 punten = € 1,03
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

PRL Premier DHA 60 V-Caps

Plantaardige DHA afgeleid van microalgen. Belangrijk omega-3-vetzuur dat belangrijk is voor de hersenen, het zenuwstelsel, de ogen en de cardiovasculaire functie. Puur vegan.

DHA is een meervoudig onverzadigd omega-3-vetzuur (PUFA) dat door het hele lichaam wordt aangetroffen, maar het meest voorkomt in de hersenen, ogen en hart. Het is een belangrijk structureel vet dat in de hersenen en het oog wordt aangetroffen en dat tot 97% van de totale omega-3-vetten in de hersenen uitmaakt en tot 93% van de omega-3-vetten in een specifiek deel van het oog, het netvlies. Het is ook een belangrijk onderdeel van het hart. Talrijke onderzoeken bevestigen dat iedereen, van baby's tot volwassenen tot ouderen, baat kan hebben bij een regelmatige inname van DHA via de voeding. Net zoals calcium essentieel is voor de opbouw van sterke botten, zorgt DHA ervoor dat de cellen in de hersenen, ogen, hart en andere delen van het zenuwstelsel zich in alle levensfasen goed ontwikkelen en functioneren.

Om het meest consistente niveau van DHA van topkwaliteit te leveren, voeren de wetenschappers van Premier Research Labs een volledig panel van laboratoriumtests uit die voldoen aan de vereisten van de FDA en deze vaak overtreffen. PRL streeft naar het leveren van een zeer consistent kwaliteitsproduct dat eersteklas DHA van topkwaliteit bevat, vervaardigd zonder toegevoegde ongewenste middelen zoals magnesiumstearaat of talkpoeder.

PRL Premier DHA 60 V-Caps
Inhoud60 V-Caps
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenDHA (Docosahexaeenzuur uit Algenolie) Andere Ingredienten: Zonnebloemolie, Tocoferols. Plantaardige Capsules: Water, Cellulose.
Allergenen informatieAls u zwanger bent of borstvoeding geeft, eerst advies vragen aan uw zorgverlener voor u dit product gebruikt. Buiten bereik van kinderen houden.
ToepassingNeem 1 capsule dagelijks.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking1 capsule - 60