Vitamunda Darm Detox Versnelde Kuur – 3 Dagen

De Darm Detox darmreinigingskuur van drie dagen reinigt uw darmen op een comfortabele wijze: met maaltijd vervangende shakes. Hiermee bereiken uw darmen weer een optimale conditie.

3 daagse kuur:

 • Voor slanke personen die niet willen afvallen.
 • Voor personen welke een eerdere darmdetox hebben gedaan en een onderhoudskuur willen doen.

Pakket is inclusief informatieboekje "Zo haal je het meest uit de Darmdetox met Chlorella" en gratis shakebeker.

Op voorraad
€ 148,50
U ontvangt 148.5 punten. 148.5 punten = € 4,50
 • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
 • Morgen in huis (bestel voor 22:30)*
 • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
 • Klantenservice +31 (0)206701705
 • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
 • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
 • Profiteer van korting met spaarpunten

Vitamunda Darm Detox Versnelde Kuur – 3 Dagen

Pakket is inclusief informatieboekje "Zo haal je het meest uit de Darmdetox met Chlorella" en gratis shakebeker.

DarmDetox met Chlorella is darmreinigend en helpt een normale darmfunctie te behouden en de groei van gunstige darmflora te vergroten. Omdat DarmDetox met Chlorella darmreinigend is, is dit goed voor de vitaliteit en spijsvertering.

Hier bovenop komt dat DarmDetox met Chlorella de functie van de galblaas, lever en nieren gunstig beïnvloedt. Deze kuur ondersteunt ook de lever en de spijsvertering welke een gunstige invloed op het suiker- en cholesterolgehalte hebben.

Alle ingrediënten in de DarmDetox met Chlorella kuur zijn van hoge kwaliteit en gecertificeerd door de Good Manufacturing Practice.

Gemakkelijk
De kuur wordt gebruikt voor de duur van 3, 6 of 12 dagen. Eén doosje is goed voor één dag. Een doosje bestaat uit 7 zakjes voor 7 shakes. De zakjes worden gemixt met water en zo ontstaat een makkelijk in te nemen shake. Het enige dat je neemt gedurende de kuur zijn de shakes. Probeer wel om hiernaast zoveel mogelijk water te drinken. Mocht je toch behoefte hebben om iets extra’s te nuttigen tijdens de kuur, dan kun je een gepureerde appel of tomaat nemen of wat biologisch vruchtensap of een groentebouillon.

Gebruiksaanwijzing
Er zijn een aantal dingen waar op gelet kan worden als je de kuur gaat doen. Voor je start is het goed om de inname van voedsel te verminderen. Na de kuur is het goed om de inname van voedsel weer rustig op te bouwen.

Voorbereiding
Om je lichaam voor te bereiden is het advies om gedurende twee dagen voorafgaand aan de kuur de hoeveelheid en het soort voedsel dat je tot je neemt af te bouwen. Tijdens deze twee dagen neem je zo min mogelijk suiker, koffie en alcohol, bij voorkeur helemaal niet. Drink vooral veel water.

Afbouwdag 1: Neem de helft van je gebruikelijke hoeveelheid voedsel.
Afbouwdag 2: Eet deze dag gemakkelijk verteerbaar voedsel. Bij voorkeur alleen fruit, soep en yoghurt of smoothies in een beperkte hoeveelheid.

Kuur
Na de voorbereiding is het tijd voor de kuur. Eén doosje is goed voor één dag kuren. De inhoud van dit doosje bestaat uit zeven zakjes die je in de loop van de dag oplost in water, shaket en DIRECT opdrinkt. Wanneer je het met water aangelengde product laat staan kan het zijn dat de vloeistof dusdanig indikt dat je het niet meer kunt consumeren.

7 zakjes goed voor 7 shakes op 1 dag. Netto gewicht 103g.

 1. Wake up: (direct na opstaan) 300 ml water in shaker vervolgens inhoud zakje toevoegen en schudden.
 2. Maaltijd shake: (als ontbijt ongeveer half uur na Wake Up) 400 ml water in shaker vervolgens inhoud zakje en 3x schudden.
 3. Snack: (tussen ontbijt en lunch shake) 300 ml water in shaker vervolgens inhoud zakje toevoegen en schudden.
 4. Maaltijd shake: (als lunch) 400 ml water in shaker vervolgens inhoud zakje en 3x schudden.
 5. Snack: (tussen lunch en diner) 300 ml water in shaker vervolgens inhoud zakje toevoegen en schudden.
 6. Maaltijd shake: (als diner) 400 ml water in shaker vervolgens inhoud zakje en 3x schudden.
 7. Evening shake: (voor slapen) 300 ml water in shaker vervolgens inhoud zakje toevoegen en schudden.

Drink de maaltijd shake meteen na het mixen en drink hiernaast minimaal 2 liter water per dag. Tijdens de kuur liever geen koffie en alcohol nuttigen.

Na de kuur
We adviseren om na de kuur het eten weer voorzichtig op te bouwen.

Opbouwdag 1: Eet bij voorkeur zo vloeibaar mogelijk, zoals soep, smoothies en yoghurt.
Opbouwdag 2: Neem voeding die zacht én gekookt is, zoals soep, gekookt ei, gekookte groenten, gekookte aardappelen en gekookte vis. Dit mag aan hoeveelheid niet meer zijn dan de helft van wat je normaal gesproken zou eten.

Na deze twee dagen kun je normaal eten en mag je ook ongekookte groenten en salades.

Vitamunda Darm Detox Versnelde Kuur – 3 Dagen
Inhoud3 x 7 Shakes
Land van herkomstEU
IngrediëntenWake up en good night shake (2 zakjes á 7g): Tarwegras poeder*, Enzymen Maaltijd shake (3 zakjes á 25g): Olie palm vezelpoeder, Erwten proteïne poeder, Soja poeder*, FOS inuline, Okra poeder, Rode rijst poeder, Guargom, Mango fruit poeder, Vanille poeder, Stevia Snack (2 zakjes á 7g): Wortel poeder, Okra poeder, Soja poeder*, Passievruchten poeder, Omega-3 poeder * Biological origin
Allergenen informatieSOJA
ToepassingZie Gebruiksaanwijzing
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel en Droog bewaren
Portie | Portie per Verpakking~
Vaak samen gekocht
Klanten Bekeken Ook