The Health Factory Nano Goud 1000 ML

Nano Goud is uitsluitend uitwendig in te zetten. Gebruik volgens de gebruiksaanwijzing op de productverpakking.

Op voorraad
€ 99,00
U ontvangt 99 punten. 99 punten = € 3,00
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 23:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten

The Health Factory Nano Goud 1000 ML

Nano Goud is uitsluitend uitwendig in te zetten. Gebruik volgens de gebruiksaanwijzing op de productverpakking.

Nano Goud is een ontzettend krachtige antioxidant en dat wisten zelfs de alchemisten al. Wanneer goud namelijk bestaat uit één atoom (mono-atomisch), verliest het zijn metaaleigenschappen en wordt een supergeleider. Mono-atomisch goud komt van nature voor in vulkanische bodems, zeewater en in kleine hoeveelheden in de huid van paars fruit en groenten, zoals rode druiven en aubergines.

Nano Goud is verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden. De kleinere verpakkingen zijn altijd bij te vullen vanuit de grotere flessen. Alle formaten zijn verpakt in hoogwaardig donkerviolet glas.

The Health Factory Nano Goud 1000 ML
Inhoud1000 ML
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenGezuiverd water met 10mg/l (10ppm) ultrakleine deeltjes puur goud. Verder niets.
Allergenen informatie-
ToepassingDit product is uitsluitend uitwendig in te zetten. Gebruik volgens de gebruiksaanwijzing op de productverpakking.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking-