Nieuw

The Blessed Seed Black Seed Oil Extra Strong 100 ML

Onze Black Seed Oil Extra Strong in een fles van 100 ml is de krachtigste zwartzaadolie die we tot nu toe hebben gevonden. Met een essentieel gehalte van 6,3% is het 6 keer krachtiger dan de meeste zwartzaadolie op de markt. Hoe hoger het gehalte aan vluchtige olie, hoe krachtiger het wordt, dus je hebt er niet eens teveel van nodig! Als je eenmaal begint met het innemen van de olie, merk je de kracht ervan en wordt het een onderdeel van je zelfzorgroutine.

Op voorraad
€ 29,95
U ontvangt 29.95 punten. 29.95 punten = € 0,91
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

The Blessed Seed Black Seed Oil Extra Strong 100 ML

Onze Black Seed Oil Extra Strong in een fles van 100 ml is de krachtigste zwartzaadolie die we tot nu toe hebben gevonden. Met een essentieel gehalte van 6,3% is het 6 keer krachtiger dan de meeste zwartzaadolie op de markt.

Hoe hoger het gehalte aan vluchtige olie, hoe krachtiger het wordt, dus je hebt er niet eens teveel van nodig! Als je eenmaal begint met het innemen van de olie, merk je de kracht ervan en wordt het een onderdeel van je zelfzorgroutine.

Onze extra sterke zwartzaadolie staat bekend om zijn uitzonderlijke eigenschappen en veel ervan is niet te vinden in andere producten op de markt. Het wordt vaak gebruikt door individuen die de kracht van deze versie van de zwarte zaadolie aankunnen en als resultaat voordeel zullen vinden in de extra krachtige eigenschappen.

Voor degenen die bekend zijn met zwartzaadolie, zullen ze de hoge potentie van deze olie opmerken.

Dit is niet voor overgevoelige mensen die geadviseerd worden om met de milde olie te beginnen.

The Blessed Seed Black Seed Oil Extra Strong 100 ML
Inhoud100 ML
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenPure Vierge Zwarte Zaadolie (Nigella sativa)
Allergenen informatieNiet gebruiken tijdens de zwangerschap. Buiten bereik van kinderen houden.
ToepassingNeem voor de 1e dag een 1/4 theelepel met voedsel Verhoog de volgende 2 - 7 dagen de dosering tot ½ theelepel tweemaal daags Bouw uw dosering langzaam op in stappen tot u maximaal 3 theelepels per dag inneemt De dagelijkse dosis niet overschrijden.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking-
Anderen bekeken ook
Vaak samen gekocht met