Saltpipe Mini

Voor mensen die last hebben van verkoudheid, astma, COPD, pollen en andere allergiën, verstopte bronchiën, gewone griep, etc. en die deze nieuwe therapie op basis van Halit-zout gedurende 3 – 6 maanden willen uitproberen.
Niet op voorraad
€ 19,95
U ontvangt 19.95 punten. 19.95 punten = € 0,60
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 23:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten

SaltPipe Mini

Wanneer te gebruiken:
Voor mensen die last hebben van verkoudheid, astma, COPD, pollen en andere allergiën, verstopte bronchiën, gewone griep, etc. en die deze nieuwe therapie op basis van Halit-zout gedurende 3 – 6 maanden willen uitproberen.

Wat doet de SaltPipe™ ?
Van tijd tot tijd hebben we allemaal wel eens last van de volgende gangbare ziektebeelden, die veel ongemak veroorzaken, zoals kou vatten, verkoudheid, hoesten, verstopte neus, bronchitis, griepverschijnselen, loopneus, allergie of astma. Tegenwoordig is er een veelvoud van behandelingen beschikbaar om deze symptomen te verminderen of te behandelen.

Gelukkig is er een natuurlijke „schat” die duurzame verlichting brengt: natuurlijk rots-zout Halit. Behandeling met deze 20 miljoen jaar-oude unieke zoutsoort brengt snel verlichting en kan ook een betekenisvolle preventieve rol spelen. Het weldadige effect van rots-zout op het ademhalingssysteem is al eeuwenlang bekend, maar is recentelijk weer bewezen via klinische studies en goed gedocumenteerde medische ervaringen. De geheime genezende waarde van dit rots-zout ligt in de zeer kleine, door de lucht overgedragen, zoutdeeltjes die, indien geïnhaleerd, de ademhalings-organen louteren, kalmeren en herstellen.

Het Halit-zout, dat in de Mini SaltPipe, maar ook in de porceleinen SaltPipe (Volwassenen) en de Solefant (voor kinderen) wordt gebruikt, is zeer zorgvuldig geselecteerd in de meest beroemde en genezende zoutgrotten van Europa. Daardoor kan de conditie van de patient met ademhalinsgproblemen enorm verbeterd worden. Onze Mini SaltPipe is praktisch gezien, een mobiele zoutgrot: iedereen kan door het gebruik van de Mini SaltPipe de voordelen van deze therapie ervaren, waar ook ter wereld !

De Mini SaltPipe is een effectieve toegevoegde therapie voor verkoudheid. Bij constant gebruik kan in het geval van ziektes de Mini SaltPipe preventief werken.

Hoe wordt de SaltPipe™ gebruikt ?
Plaats de Mini SaltPipe met het originele Halit-zout in de mond en inhaleer. Uitademen door de neus. Het gewone ademen kan met dezelfde intensiteit doorgaan zonder enige extra inspanning. In acute gevallen wordt geadviseerd om de Mini SaltPipe dagelijks 15 tot 25 minuten te gebruiken, verspreid over 3 tot 4 gebruikstoepassingen en dan 4-5 minuten per keer. Zodra het reinigingsproces is begonnen, kan het overgetollige slijm het ademhalingssysteem verlaten door hoesten en door het ontladen van de neus.

Het vervolg van het inhaleren van de Halit zoutkristallen leidt tot een reinigingsproces in het slijmvlies van het ademhalingssysteem en helpt het lichaam bij het natuurlijke reinigingsproces. Het Halit-zout helpt ook bij het elimineren van ziektekiemen en virussen. Recente studies hebben aangetoond dat het Halit-zout een evenwichtig effect heeft op het immuun-systeem.

Ingrediënten:
Halitzout NaCl: 99.20%; CaSO4: 0,40%; MgCl2: 0.08%; CaCl2: 0.08%; Fe2O3: 0.001% Na het openen bevat dit product actieve ingredienten die voldoende zijn voor het gebruik van 3 tot 6 maanden, afhankelijk van de gebruiksintensiteit. De Mini SaltPipe™ bevat 20 gram kristal zout (Halit genaamd) uit het middendeel van het Miozän Gebergte, verdeeld in natriumchloride, calciumsulfaat, magnesiumchloride, calciumchloride, ijzeroxide en sporen van kalium, jodium en broom.