DSI Inhalo Dry Salt Nasal Inhaler

Inhalo DSI Nasal Dry Salt Inhaler is perfect te gebruiken om problemen met de bovenste luchtwegen, zoals verstopte neus of allergieën, te verlichten. Sinds de oudheid wordt steenzout gebruikt om de symptomen van ademhalingsaandoeningen zoals astma, allergieën, bronchitis, sinusitis en andere ademhalingsproblemen te verlichten. Met behulp van natuurlijke, onbewerkte bergkristallen uit de oude Praid-zoutmijnen van Roemenië, kan deze droge-zouttherapie uw ongemak op een natuurlijke manier verlichten.
Op voorraad
€ 19,95
U ontvangt 19.95 punten. 19.95 punten = € 0,60
 • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
 • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
 • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
 • Klantenservice +31 (0)206701705
 • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
 • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
 • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

DSI Inhalo Dry Salt Nasal Inhaler

Adem rustig - elke dag, elk moment van het jaar!

Inhalo DSI Nasal Dry Salt Inhaler is perfect te gebruiken om problemen met de bovenste luchtwegen, zoals verstopte neus of allergieën, te verlichten. Sinds de oudheid wordt steenzout gebruikt om de symptomen van ademhalingsaandoeningen zoals astma, allergieën, bronchitis, sinusitis en andere ademhalingsproblemen te verlichten. Met behulp van natuurlijke, onbewerkte bergkristallen uit de oude Praid-zoutmijnen van Roemenië, kan deze droge-zouttherapie uw ongemak op een natuurlijke manier verlichten. Het zoutpatroon bevat 5 gram natuurlijke, onbewerkte fossiele zoutkristallen.

Zoutmijn- en zoutkamertherapie (ook bekend als Halo Therapy) is al jaren populair in Europa.

 • Zoutinhalatietherapie helpt natuurlijk bij het ademen.
 • Makkelijk en effectief.
 • Klasse I medisch hulpmiddel.
 • 100% medicijnvrij en veilig.
 • Snel en gemakkelijk te gebruiken.

Bevat de Aroma Stick (alleen voor nasaal gebruik). De ontspannende en verkoelende damp verlicht klachten van de neusholte. Volledig natuurlijke formule: menthol, etherische olie uit castorzaad, eucalyptus, groene munt, pepermunt, lavendel, bloemblad en kruidnagel.

Download PDF
Video's
InHalo DSI - a salt mine which you can take with you anywhere
DSI Inhalo Dry Salt Nasal Inhaler
Inhoud-
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenPepermunt
Allergenen informatieNiet geschikt voor kinderen onder de 5 jaar.
ToepassingVerwijder de dop van het apparaat. Knijp voorzichtig in een neusgat, terwijl u het apparaat voorzichtig inbrengt met de neusaplicator in het andere, en adem normaal. Adem na het inademen uit door uw mond of door het neusgat dat u dichtknijpt terwijl u inademt. Deze uitademingsfase is onmisbaar om het meest efficiënte therapeutische effect te bereiken. Zorg ervoor dat de lucht die u uitademt niet het apparaat binnendringt, aangezien eventuele dampen erin het therapeutische effect kunnen verminderen. Zonder de aromastick: ‍Gebruik de inhalator gedurende 15 tot 20 minuten zonder onderbreking, of verdeel de gebruiksperiode in drie delen van 7 tot 10 minuten per dag. Gebruik het continu gedurende 21 dagen. Met de aromastick: ‍Verwijder het transparante onderste deel dat de cartridge beschermt. Steek de aromastick in de aromastickhouder en druk de houder in de bodem van de zoutpatroon totdat deze klikt. Plaats het transparante onderste gedeelte terug dat de cartridge beschermt. Gebruik de inhalator met de orale adapter driemaal daags gedurende 1 tot 2 minuten per keer gedurende de eerste week. Verleng de gebruiksperiode geleidelijk met 1 tot 2 minuten per week, gedurende drie weken. Doe de dop er na elk gebruik weer op.
Extra Informatiefalse
Waarschuwingenfalse
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking-
Anderen bekeken ook
Vaak samen gekocht met