Pure Synergy SuperPure Beta 1,3 Glucan Extract 60 V-Caps

Pure Synergy SuperPure® Beta 1,3 Glucan - het eerste en enige op algen gebaseerde, gistvrije, volledig gestandaardiseerde extract in zijn soort ter wereld. Slechts één capsule levert dagelijks 500 mg 100% pure Beta 1,3 Glucan.

Op voorraad
€ 44,95
U ontvangt 44.95 punten. 44.95 punten = € 1,36
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:30)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten

Pure Synergy SuperPure Beta 1,3 Glucan Extract 60 V-Caps

SuperPure® Beta 1,3 Glucan is uitsluitend afgeleid van een zeldzame en nutriëntenrijke alg (Euglena gracilis) die uitgebreid door NASA en diverse universiteiten wordt bestudeerd voor zijn ongelooflijke potentieel. Met het zuiverste en hoogste percentage beta-1,3 glucan van alle bekende bronnen is ons SuperPure-extract meer biologisch beschikbaar.

Wat is SuperPure®?

SuperPure is de pure, veilige, krachtige en milieuvriendelijke manier om botanische producten te extraheren. Onze milieuvriendelijke, chemische en additieve vrije extractieprocessen brengen het beste naar voren uit elk ingrediënt. Onze missie met SuperPure is om producten met maximale efficiëntie, kracht, veiligheid en zuiverheid te creëren - beter voor jou en de planeet.

Pure Synergy SuperPure Beta 1,3 Glucan Extract 60 V-Caps
Inhoud60 V-Caps
Land van herkomstUS
IngrediëntenBeta 1,3 Glucan Extract
Allergenen informatieVrij van Gluten, Zuivel en Additieven.
Toepassing1 capsule per dag. Meer capsules kunnen worden genomen wanneer extra ondersteuning gewenst is.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking1 V-Cap - 60
Gerelateerde Producten