PRL Premier CoQ-10 50 V-Caps

We raden Premier CoQ-10 (natuurlijke ubiquinon) aan als het verstandige product bij uitstek bij het selecteren van uw CoQ-10 voedingssupplement. Onze CoQ-10 wordt geproduceerd door middel van een natuurlijk fermentatieproces dat 100 mg/capsule van de sterk biologisch beschikbare, geprefereerde trans-isomere vorm van CoQ-10 oplevert.
Op voorraad
€ 23,60
U ontvangt 23.6 punten. 23.6 punten = € 0,72
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

PRL Premier CoQ-10 50 V-Caps

We raden Premier CoQ-10 (natuurlijke ubiquinon) aan als het verstandige product bij uitstek bij het selecteren van uw CoQ-10 voedingssupplement. Onze CoQ-10 wordt geproduceerd door middel van een natuurlijk fermentatieproces dat 100 mg / capsule van de sterk biologisch beschikbare, geprefereerde trans-isomere vorm van CoQ-10 oplevert.

Ons proces maakt geen gebruik van polysorbaat 80 (een emulgator gemaakt van gepolyethoxyleerd sorbitan), ongewenste vloeimiddelen of andere excipiënten. De natuurlijke trans-isomeer van CoQ-10 is het meest wenselijk omdat het identiek is aan de CoQ-10 die door alle cellen in het lichaam wordt geproduceerd. CoQ-10 wordt in de hoogste concentraties aangetroffen in weefsels met de hoogste metabole activiteit en energiebehoefte (zoals in het hart, de spieren, de lever, de nieren en de hersenen).

Voor de beste prestaties moet het CoQ-10-molecuul door de darmen worden opgenomen in zijn volledige lipidenvorm, zijn ware vorm, voor optimale voeding. De voorkeursvorm van CoQ-10 is de natuurlijke, originele vorm! Zoek naar levende bron CoQ-10 (ubiquinon) in de trans-isomere vorm, afgeleid van natuurlijke fermentatie zoals gevonden in Premier CoQ-10.

Wees niet onder de indruk van duurdere, in water oplosbare CoQ-10 als ubiquinol, die is aangepast om het beter in water oplosbaar te maken. Wanneer deze onnatuurlijke vorm van CoQ-10 de zure media van de maag raakt, wordt het geoxideerd tot de ubiquinon-vorm. Het is de in vet oplosbare vorm van CoQ-10 die nodig is om door de darmen te worden opgenomen. Onveranderd, natuurlijk ubiquinon zoals in Premier CoQ-10 heeft de voorkeur omdat het in zijn oorspronkelijke, in vet oplosbare staat is. Nu kunt u de verstandige keuze maken door CoQ10 in zijn natuurlijke vorm te selecteren om het brede scala aan beroemde voordelen te ontvangen

PRL Premier CoQ-10 50 V-Caps
Inhoud50 V-Caps
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenQ-10 Support Blend: Rijst Proteine, Wortel (wortel), Gemineraliseerde Rode Algen (Lithothamnion Sp.), Coenzyme Q-10 (Ubiquinone) Plantaardige Capsules: Cellulose
Allergenen informatieAls u zwanger bent of borstvoeding geeft, eerst advies vragen aan uw zorgverlener voor u dit product gebruikt. Buiten bereik van kinderen houden.
ToepassingNeem 1 capsule, 3 maal daags
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking1 capsule - 50
Vervang uw dagelijkse gevarieerde voeding niet met een voedingssupplement. Dit product is geen geneesmiddel. Overschrijd de aanbevolen hoeveelheid niet. Helaas mogen wij vanwege Europese wetgeving tav gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
Anderen bekeken ook
Vaak samen gekocht met