Oxigenesis ASO Activated Stabilized Oxygen 35% Zuurstof 240 ML

ASO is een unieke formule van bio-actieve zuurstofmoleculen.

Op voorraad
€ 139,95
U ontvangt 139.95 punten. 139.95 punten = € 4,24
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:30)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten

Oxigenesis ASO Activated Stabilized Oxygen 35% Zuurstof 240 ML

Onze hersenen gebruiken 20-25% van onze zuurstofopnamen. Zelfs onze mogelijkheden om na te denken, voelen en handelen vereisen zuurstof gerelateerde energieproductie. Voldoende zuurstof helpt het lichaam in zijn vermogen om zichzelf weer op te bouwen en om een sterk en gezond immuunsysteem te onderhouden.

Voor het fysieke lichaam is zuurstofvoorziening - oxygenation - de sleutel tot gezondheid. Zuurstof (02) is nodig om energie vrij te maken uit voeding. Alle verbrandingsprocessen worden gereguleerd door zuurstof. De opname van voedingsstoffen en werking van de spijsvertering zijn hier afhankelijk van.

Luchtvervuiling, vervuild water, conserveringsmiddelen, bewerkt voedsel, stress, gebrek aan lichaamsbeweging en medicijngebruik saboteren de opname van O2. We krijgen niet alleen zuurstof binnen via de ademhaling, maar ook voeding en water bevat zuurstof. In de omgeving waarin we vandaag verblijven is er sprake van een opbouwend zuurstoftekort op celniveau.

 

Oxigenesis ASO Activated Stabilized Oxygen 35% Zuurstof 240 ML
Inhoud240 ML
Land van herkomstUSA
IngrediëntenASO (biobeschikbare zuurstof, gedestilleerd water, zeezout)
Allergenen informatieASO kan sporen bevatten van calcium, koper, ijzer, mangaan, fosfor, kalium en selenium. 100% veganistisch, glutenvrij, geen bewaarmiddelen of additieven en cafeïnevrij.
ToepassingGoed schudden voor gebruik. Neem 30 druppels naar behoefte, bij voorkeur op een lege maag. Kan sublinguaal worden ingenomen of aan gedistilleerd water worden toegevoegd. Vermijd contact met metalen voorwerpen.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking30 druppels (2 ml) - 120