PRL Galactan 226 Gram

Galactan levert heerlijk smakende, prebiotische voedingsstoffen met arabinogalactaan uit de lariksboom.
Op voorraad
€ 34,95
U ontvangt 34.95 punten. 34.95 punten = € 1,06
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 23:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten

PRL Galactan 226 Grams

Galactan levert heerlijk smakende, prebiotische voedingsstoffen met arabinogalactaan uit de lariksboom. Het is een natuurlijk, langzaam fermenterend probiotisch middel. Het ondersteunt een optimale integriteit van het immuunsysteem.

Galactan is een oplosbaar poeder en een rijke bron van prebiotisch concentraat dat gemakkelijk mengt in smoothies of andere dranken.

PRL Galactan 226 Gram
Inhoud226 Gram
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenLariks Vezels (Arabinogalactan)
Allergenen informatieAls u zwanger bent of borstvoeding geeft, eerst advies vragen aan uw zorgverlener voor u dit product gebruikt. Buiten bereik van kinderen houden.
ToepassingNeem 2 eetlepels dagelijks en mix deze met wat eten of drinken.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking9 gram - 25