PRL Colostrum-lgG 60 V-Caps

PRL Colostrum-IgG bevat rundercolostrum met een hele reeks natuurlijk voorkomende immunoglobulinen die de immuungezondheid effectief ondersteunen. Bovendien levert dit concentraat een volledig spectrum van meerdere immuunondersteunende middelen, waaronder natuurlijk voorkomende aminozuren, lactoferrine en immunoglobulinen.

Op voorraad
€ 18,50
U ontvangt 18.5 punten. 18.5 punten = € 0,56
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

PRL Colostrum-lgG 60 V-Caps

Colostrum-IgG is zeer voedzaam, afkomstig van melk van hoge kwaliteit met een lage warmtebehandeling. Premier Colostrum voldoet aan hoge zuiverheidsnormen omdat het is verkregen van een selecte groep melkveehouders die zich toeleggen op het produceren van hoogwaardige biest. De zuiverheid van ons biest wordt geverifieerd door het onderzoeken en screenen van anorganische materialen.

Colostrum bevat belangrijke immuunondersteunende stoffen
Boviene colostrum bevat een breed scala aan natuurlijk voorkomende immuunfactoren, aminozuren, nucleotiden en groeifactoren om de immuungezondheid van de pasgeborene te ondersteunen. Colostrum is een speciale immuunactieve vloeistof die ongeveer drie dagen na de bevalling wordt uitgescheiden door de melkklieren van koeien. Melkkoeien kunnen bij hun eerste melkbeurt tot wel vijf liter biest produceren.

Nu kunt u alle geweldige voordelen van colostrum krijgen in PRL Colostrum-IgG, een eersteklas geproduceerde colostrum geproduceerd met ultralage hitte. Het wordt geproduceerd met ultrafiltratie bij een zeer lage temperatuur om het brede scala aan eiwitmoleculen, waaronder natuurlijk voorkomende immunoglobulinen (IgG), te behouden.

Ultrakwaliteit PRL Colostrum-IgG is de perfecte immuunondersteuning voor uw dagelijkse routine en levert een breed spectrum van meerdere immuunondersteunende middelen, waaronder natuurlijk voorkomende aminozuren, lactoferrine en immunoglobuline G (IgG) - een cruciaal type antilichaam van het immuunsysteem van het lichaam.

PRL Colostrum-lgG 60 V-Caps
Inhoud60 V-Caps
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenRunder Colostrum (Melk). Andere Ingredienten: Rijstvezels, Plantaardige Cellulose Capsule.
Allergenen informatieBevat: MELK Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, eerst advies vragen aan uw zorgverlener voor u dit product gebruikt. Buiten bereik van kinderen houden.
ToepassingNeem 1 capsule, 3 maal daags.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking1 capsule - 60