PRL Colostrum-lgG 60 V-Caps

PRL Colostrum-IgG bevat rundercolostrum met een hele reeks natuurlijk voorkomende immunoglobulinen.

Op voorraad
€ 23,95
U ontvangt 23.95 punten. 23.95 punten = € 0,73
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:30)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten

PRL Colostrum-lgG 60 V-Caps

Colostrum-IgG is zeer voedzaam, afkomstig van melk van hoge kwaliteit met een lage warmtebehandeling. Premier Colostrum voldoet aan hoge zuiverheidsnormen omdat het is verkregen van een selecte groep melkveehouders die zich toeleggen op het produceren van hoogwaardige biest. De zuiverheid van ons biest wordt geverifieerd door het onderzoeken en screenen van anorganische materialen.

Colostrum bevat belangrijke immuunondersteunende stoffen
Boviene colostrum bevat een breed scala aan natuurlijk voorkomende immuunfactoren, aminozuren, nucleotiden en groeifactoren. Colostrum is een speciale immuunactieve vloeistof die ongeveer drie dagen na de bevalling wordt uitgescheiden door de melkklieren van koeien. Melkkoeien kunnen bij hun eerste melkbeurt tot wel vijf liter biest produceren.

 

PRL Colostrum-lgG 60 V-Caps
Inhoud60 V-Caps
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenRunder Colostrum (Melk). Andere Ingredienten: Rijstvezels, Plantaardige Cellulose Capsule.
Allergenen informatieBevat: MELK Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, eerst advies vragen aan uw zorgverlener voor u dit product gebruikt. Buiten bereik van kinderen houden.
ToepassingNeem 1 capsule, 3 maal daags.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking1 capsule - 60
Vaak samen gekocht
Gerelateerde producten