Nutri Advanced D3 Druppels Met K2 30 ML

Nutri Advanced D3 druppels met vitamine K2 zijn een gemakkelijke manier om ervoor te zorgen dat je de volledige voordelen van vitamine D krijgt. Elke portie (3 druppels) van dit vitamine D-supplement biedt je 1000iu vitamine D3, evenals 45μg van vitamine K2.

Op voorraad
€ 24,50
U ontvangt 24.5 punten. 24.5 punten = € 0,74
 • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
 • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
 • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
 • Klantenservice +31 (0)206701705
 • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
 • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
 • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Nutri Advanced D3 Druppels Met K2 30 ML

 • Vitamine D3 is de voorkeursvorm van aanvullende vitamine D; het is dezelfde vorm als die van nature door het lichaam wordt geproduceerd als reactie op zonlicht.
 • Vitamine K2 wordt geleverd als MK-7, de meest effectieve vorm die het langst in het lichaam blijft in vergelijking met andere vormen.
 • Drie druppels bieden 1000 IE (25mcg) vitamine D3 en 45 mcg vitamine K2.
 • Vitamine D3 met K2 is een aangenaam smakende vloeibare formule met een natuurlijke sinaasappelsmaak, die flexibele dosering mogelijk maakt.

Wat zijn de voordelen van vitamine D?

Vitamine D is van vitaal belang voor een gezond lichaam. De meesten van ons kunnen gewoon niet de blootstelling aan de zon krijgen die nodig is om voldoende hoeveelheden vitamine D te produceren. Wist je dat het onmogelijk is om voldoende vitamine D uit voedselbronnen te halen? Voor velen van ons is suppletie belangrijk.

Adequate niveaus van vitamine D zijn noodzakelijk voor het normaal functioneren van het immuunsysteem.

Onze tanden en botten hebben goede niveaus van vitamine D nodig voor optimale mineralisatie en vitamine D speelt een cruciale rol bij het gebruik van calcium en fosfor.

Vitamine D is vereist voor een normale spierfunctie en celdeling, het is daarom belangrijk voor elke afzonderlijke cel in het lichaam.

Waarom met vitamine K?

Vitamine K draagt ​​bij aan het behoud van normale botten, werkt synergetisch samen met vitamine D om ervoor te zorgen dat calcium niet alleen wordt opgenomen, maar naar onze botten wordt gestuurd waar we het het meest nodig hebben.

Voor wie is het geschikt?

Vroeger alleen aanbevolen voor groepen die geacht worden risico te lopen, nu beveelt Public Health England aan dat iedereen vitamine D-supplementen neemt, vooral tijdens de herfst en winter. Vitamine K wordt vaak ingenomen door mensen die het behoud van normale botten willen ondersteunen, zoals postmenopauzale vrouwen.

Waar komt de vitamine D vandaan?

De vitamine D3 is afgeleid van lanoline (schapenwol). Het is daarom geschikt voor vegetariërs, maar niet voor veganisten.

Is dit product geschikt voor kinderen?

Ja, het is veilig vanaf 1 jaar met slechts 1 druppel per dag. De dosis moet worden aangepast aan de leeftijd / lichaamsgewicht.