Medical Medium - Anthony William NL Editie

In dit revolutionaire boek opent Anthony William de deur naar alles wat hij in de afgelopen 25 jaar geleerd heeft over het genezen van mensen.

Let op dit gaat om de Nederlandstalige editie.

Op voorraad
€ 30,35
U ontvangt 30.35 punten. 30.35 punten = € 0,92
Jouw Voordelen
 • Gratis verzending

  Vanaf €50,- (NL , BE, DE)

 • Morgen in huis

  Bestel voor 19:00 (vrijdag voor 17:30)

 • Bestelgemak

  Afhalen bij PostNL-locatie (NL, BE)

 • Betaalgemak

  Bestel nu, betaal achteraf

 • Spaarpunten

  Profiteer van korting!

 • Veilig winkelen

  Thuiswinkel Waarborg

Veilig betalen en bezorgen
Veilig betalen en bezorgen
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Beoordeeld met 9.1 van 10 Gebaseerd op 3030 klant reviews

Medical Medium - Anthony William NL Editie

In dit revolutionaire boek vertelt Anthony over hoe hij al vroeg in zijn leven medium werd en welke invloed dit heeft gehad op zijn eigen ontwikkeling en leven. Ook deelt hij zijn kennis over wat hij in de afgelopen 25 jaar geleerd heeft over de manier waarop we kunnen genezen, de reden waarom deze informatie de komende decennia nog niet opgepakt zal worden door de reguliere geneeskunde en de enorme kracht van natuurlijke voeding en leefstijl. Daarnaast deelt hij kennis die nog nooit op een andere plek zo duidelijk beschreven is, zoals over de werkelijke oorzaak van de ziekte van Lyme en de schildklieraandoening Hashimoto.

In dit boek vind je:

 • De ziekten en aandoeningen waar de medische wereld nog geen duidelijke verklaring voor heeft.
 • Natuurlijke oplossingen voor tientallen onbegrepen ziekten en aandoeningen, waaronder de ziekte van Lyme, fibromyalgie, bijnieruitputting, CVS, Menopauze, PMS, migraine, ziekte van Hashimoto, een trage schildklierwerking, MS, reumatische artrose, depressie, ADHD, autisme, netelroos, gordelroos, diabetische neuropathie, auto-immuunziekten, Type 2 Diabetes, Hypoglycemie, candida, colitis en auto- immuunaandoeningen.
 • Een oplossing voor herstel van geest en ziel als een ziekte een emotionele wissel op je heeft getrokken o.a. door meditatie en de hulp van Engelen.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan