Medical Medium Cleanse to Heal - Anthony William NL editie

Genezingsplannen voor mensen die lijden aan angstaanvallen, depressie, acne, eczeem, de ziekte van Lyme, darmproblemen, hersenmist, gewichtsproblemen, migraine, opgeblazen gevoel, etc.

Op voorraad
€ 64,50
U ontvangt 64.5 punten. 64.5 punten = € 1,95
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 21:30)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten

Medical Medium Cleanse to Heal - Anthony William NL editie

Denk je dat je jezelf niet hoeft te reinigen? Vergeet het maar. In de wereld van vandaag de dag bedreigen de gifstoffen en ziekteverwekkers die chronische ziekten veroorzaken onze gezondheid. Dat begint al voordat we worden geboren en blijft ons tegenhouden terwijl we ze tegenkomen in ons dagelijkse leven.

Reinigen is een cruciaal instrument om jezelf en je dierbaren te beschermen – zolang je het op de juiste manier doet. Daarom is dit boek voor jou geschreven. Anthony William, het Medical Medium, heeft een enorme schat aan inzichten en informatie gebundeld in één bron voor allerlei reinigingen, om te beginnen met zijn bejubelde negendaagse 3:6:9-reiniging en daarnaast levensreddende programma’s voor specifieke gezondheidsproblemen –inclusief de reiniging voor de bestrijding van ziekteverwekkers, de ochtendreiniging, de reiniging door middel van mono-eten en de reiniging voor de ontgifting van zware metalen.

Het 6e boek van Medical Medium Anthony William, telt 656 pagina's en beschrijft o.a. het volgende:
- hoe je de reiniging moet kiezen die het beste is voor jou;
- een diepe duik in de oorzaken van bijna 200 klachten en aandoeningen, met een overzicht van supplementen (inclusief doseringen) die je kunt kiezen als aanvulling op je reiniging;
- meer dan 75 recepten en voorbeeldmenu’s om je te ondersteunen bij je Medical Medium-reiniging;
- essentiële dingen die je wel en niet moet doen, inclusief aanpassingen en alternatieven;

Over de auteur:
Anthony William is de grondlegger van de wereldwijde bleekselderijsapbeweging en # 1 New York Times-bestsellerauteur van Medical Medium Celery Juice (ook in het Nederlands vertaalt)