Detox & Cleanse

Producten 121-135 van 135

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
  1. The Clay Cure Premium White Clay 250 Gram
    100% pure, natuurlijk gedroogde witte kaolien. Van het oude vulkanische gebied van de Côtes-d'Armor in Bretagne. Lees verder
    € 17,95
  2. The Clay Cure Zeo Nutri 450 Gram

    The Clay Cure Company Zeolite Ultra Ventilated is een van nature voorkomend mineraal van vulkanische oorsprong. Het werd miljoenen jaren geleden gevormd toen lava en as in de zee vielen. Ultra geventileerde zeoliet is fijner (25 micron) dan standaard zeoliet waardoor het meer biologisch beschikbaar is en zijn adsorptieve werking op het hele lichaam verbetert m.b.t. ontgiften van zware metalen.

    Lees verder
    € 24,95
  3. The Clay Cure Zeolite & Bentonite Clay Blend 450 Gram

    Zeoliet & Bentoniet blend is een superieur bindmiddel dat 50% Bentonietklei en 50% hoogwaardige Zeoliet Clinoptiloliet bevat. Deze vulkanische kleien zijn puur en vrij van enige toevoegingen. Bovendien is de deeltjesgrootte van deze zeoliet kleiner dan 20 micron, wat betekent dat het zo fijn is dat het doordringt waar het moet gaan.

    Lees verder
    € 28,95
  4. The Health Factory Okinawa Zeekoraalmineralen 100 Gram

    Okinawa Zeekoraalmineralen bestaat uit calcium en magnesium in de natuurlijke verhouding van het lichaam 2:1. Uniek is dat het daarnaast 76 essentiële en ionische mineralen en spoorelementen bevat.

    Lees verder
    € 64,00
  5. The Health Factory Okinawa Zeekoraalmineralen 50 Gram

    Okinawa Zeekoraalmineralen bestaat uit calcium en magnesium in de natuurlijke verhouding van het lichaam 2:1. Uniek is dat het daarnaast 76 essentiële en ionische mineralen en spoorelementen bevat.

    Lees verder
    € 36,00
  6. Vimergy Milk Thistle 20:1 115 ML

    Vimergy Milk Thistle 20: 1 vloeibaar extract biedt u 2200 mg kruidenequivalent van mariadistel in elke portie. Dit extract is een speciale alcoholvrije melange die kwaliteit en kracht levert en bovendien gemakkelijk te gebruiken is!

    Lees verder
    € 34,95
  7. Sale
    Vitamunda Darm Detox Intensieve Kuur – 12 Dagen

    De Darm Detox intensieve darmreinigingskuur van 12 dagen reinigt uw darmen op een comfortabele wijze: met maaltijd vervangende shakes. Hiermee bereiken uw darmen weer een optimale conditie.

    – 12 daagse kuur voor personen met overgewicht.

    Lees verder
    Normale prijs € 509,95 Aanbieding € 495,00
  8. Sale
    Vitamunda Darm Detox Standaard Kuur – 6 Dagen

    De Darm Detox darmreinigingskuur van zes dagen reinigt uw darmen op een comfortabele wijze: met maaltijd vervangende shakes. Hiermee bereiken uw darmen weer een optimale conditie.

    – 6 daagse kuur voor personen met normaal gewicht.

    Lees verder
    Normale prijs € 282,95 Aanbieding € 275,00
  9. Vitamunda Darm Detox Versnelde Kuur – 3 Dagen

    De Darm Detox darmreinigingskuur van drie dagen reinigt uw darmen op een comfortabele wijze: met maaltijd vervangende shakes. Hiermee bereiken uw darmen weer een optimale conditie.

    3 daagse kuur:

    • Voor slanke personen die niet willen afvallen.
    • Voor personen welke een eerdere darmdetox hebben gedaan en een onderhoudskuur willen doen.

    Pakket is inclusief informatieboekje "Zo haal je het meest uit de Darmdetox met Chlorella" en gratis shakebeker.

    Lees verder
    € 148,50
  10. Vitamunda Darmdetox 1 Dag

    Let op dit is voor 1 dag.

    Lees verder
    € 50,40
  11. Wild Irish Seaweed Biologische Alkaline Blend 225 Gram

    Alkaline Blend is een exclusieve mix van alleen de puurste Carrageen Irish Moss en Bladderwrack. Met de hand geoogst uit de Atlantische Oceaan voor de kust van County Clare in Ierland, bevat het 92 van de ongeveer 102 mineralen waaruit het menselijk lichaam is samengesteld.

    Lees verder
    € 27,95
  12. Wild Irish Seaweed Biologische Detox Blend 225 Gram

    Detox Blend is een exclusieve mix van alleen de puurste rode, bruine en groene zeewieren. Met de hand geoogst uit de Atlantische Oceaan voor de kust van County Clare in Ierland.

    Lees verder
    € 22,95
  13. Willy's Biologische Live Apple Cider Vinegar 500 ml

    Een probiotische appelciderazijn met de "levende moeder" uit 300 jaar oude boomgaarden. Het gebruik van een mix van 48 wilde appelrassen geeft Willy's ACV zijn unieke smaak. 100% Rauwe, biologische & duurzame, ongefilterde, ongemengde pure appelazijn.

    Lees verder
    € 8,95
  14. Willy's Biologische Live Fire Cider Apple Cider Vinegar 500 ml

    Een probiotische appelciderazijn met de "levende moeder" uit 300 jaar oude boomgaarden, vermengd met honing, mierikswortel, knoflook, ui, verse kurkuma, verse gember en cayennepeper. Deze vurige mix van rauwe ingrediënten wordt al generaties lang gebruikt als een natuurlijke remedie. Deze unieke mix van 48 wilde appelvariëteiten zorgt voor een perfecte zure en fruitige smaak in veel verschillende gebruikssituaties. 

    Lees verder
    € 8,95
  15. Willy's Biologische Live Turmeric & Honey Apple Cider Vinegar 500 ml

    Een probiotische appelciderazijn met de "levende moeder" uit 300 jaar oude boomgaarden, gemengd met kurkuma, zwarte peper en honing. Deze unieke mix van 48 wilde appelsoorten zorgt voor een perfecte balans tussen zoet en zuur. 100% Rauwe, biologische & duurzame, ongefilterde appelazijn.

    Lees verder
    € 8,95
Pagina
per pagina