Appelazijn Encyclopedie - Larry Trivieri Jr. - NL Editie

Dit boek begint met de lange geschiedenis van het gebruik van appelazijn en onderzoekt de wetenschap achter de vele voordelen. Vervolgens wordt uitgelegd hoe je de beste appelazijn kunt kiezen en er wordt je zelfs verteld hoe je het thuis kunt maken. Het hoofdgedeelte van dit boek is een complete A-tot-Z-gids die je laat zien hoe je appelazijn kunt gebruiken om meer dan 80 veel voorkomende gezondheidsproblemen te voorkomen en/of te keren.
Op voorraad
€ 23,95
U ontvangt 23.95 punten. 23.95 punten = € 0,73
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Appelazijn Encyclopedie - Larry Trivieri Jr. - NL Editie

Ontdek waarom miljoenen mensen over de hele wereld al eeuwenlang appelazijn gebruiken als een krachtige remedie om veel van hun meest voorkomende gezondheidsproblemen te behandelen en leer hoe je het kunt gebruiken om veel van jouw eigen gezondheidsklachten op te lossen.
Appelazijn wordt al eeuwen gebruikt voor de behandeling van tal van gezondheidsproblemen, van een slechte spijsvertering en weinig energie tot keelpijn en tandpijn.
Een andere pas recent ontdekte kracht van dit elixer is dat het een goede ontstekingsremmer is. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van wat appelazijn kan doen.

Over de auteur:
Larry Trivieri, Jr. is een vooraanstaand schrijver op het gebied van holistische en complementaire geneeskunde. Hij is de auteur of coauteur van meer dan 20 veelgeprezen boeken over gezondheid. Hij heeft meer dan 200 gezondheidsartikelen online en in toonaangevende publicaties gepubliceerd. Hij is ook een veelgevraagd spreker over gezondheidsgerelateerde onderwerpen en is in de Verenigde Staten in vele televisie- en radioprogramma’s te gast geweest en wordt nog steeds regelmatig uitgenodigd om zijn veelzijdige kennis.