Tribest Green Star Elite Juice Extractor GSE-5000 Wit

De Green Star Elite scheidt het sap maken in de stadia van het malen, het mengen en persen voor een hogere opbrengst aan sap en voedingswaarde van uw groenten en fruit.
Op voorraad
€ 699,00
U ontvangt 699 punten. 699 punten = € 21,18
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 23:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten

 GSE-5000-F Greenstar Elite Juice Extractor

230V/50Hz - EU stekker

Tribest Green Star Elite is de volgende generatie van de revolutionaire Green Star Juice Extractors. Verbeterd in prestatie en veelzijdigheid, Green Star Elite is voorzien van geavanceerde sap technologie met drie stadia en een strak modern design. Met behulp van Exclusieve Zware Werk Jumbo Tweeling Versnellingen, scheidt de Green Star Elite het sap maken in de stadia van het malen, het mengen en persen voor een hogere opbrengst aan sap en voedingswaarde van uw groenten en fruit. Het strakke en moderne ontwerp zal uw keuken ook complimenteren in stijl en design. Met alle genoemde nieuwe features, beschikt de Green Star Elite nog steeds de trotse Geen Star Juicer familie lage 110 rpm, superieur aan die van een concurrent. Doordrenkt met decennia van sapcentrifuge industrie inzichten, zijn de nieuwste Green Star Elite Sapcentrifuges en Eten Processors uw beste keuze voor het extraheren van de meeste voedingsstoffen uit groenten en fruit. Investeer in een Green Star Elite Juice Extractor en drink sap van onovertroffen kwaliteit.

The Tribest GSE-5000 Green Star Elite Jumbo Twin Gear Juicer is our latest innovation and flagship product. Equipped with four different screens to company your juice and food adventure, the Green Star Elite is the most versatile machine. It includes the fine screen to extract juice with minimal pulp; the coarse screen to extract juice with more pulp mixed in; the homogenizing blank for basic food processing; the breadstick (mochi) maker set to make delicious raw breadsticks and rice cakes. Optionally, you can purchase the pasta maker set to instantly convert your Green Star into a pasta press and soft fruit outlet adjusting knob for efficiently juicing soft fruits such as orange and tomato.All Green Star models also conveniently include a glass juice pitcher, wooden plunger, plastic plunger, and cleaning brush.

De Tribest GSE-5000 Green Star Elite Jumbo Twin Gear Juicer is onze nieuwste innovatie en vlaggenschip product. Uitgerust met vier verschillende schermen om uw sap en voedsel avontuur te bedienen, de Green Star Elite is de meest veelzijdige machine. Het omvat de fijne zeef om sap met minimale pulp te extraheren; de grove zeef om sap te extraheren met meer pulp; de homogeniserende lblanco voor eenvoudige verwerking van levensmiddelen; de broodstaaf (mochi) maker set om heerlijke rauwe soepstengels en rijstwafels te maken. Optioneel kunt u de pasta maker kopen om uw Green Star direct om te zetten in een pasta pers en outlet voor zacht fruit terwijl u de knop aanpast om efficiënt sap te maken van zacht fruit zoals sinaasappel en tomaat. Alle Green Star modellen bevatten ook handigerwijs een glas sap pitcher, houten plunjer , plastic zuiger, en borstel.

Niet alleen is Green Star Elite een prima Sap Extractor, maar het is ook een goede Voeding Processor voor whole foods, hij maakt namelijk favorieten zoals amandel- en dadels kruimeltaarten, patés van noten en groenten, sauzen uit een breed scala van ingrediënten, babyvoeding, bevroren fruit desserts en nog veel meer. Koop er nu een en maak uw eigen gezonde sap en eten!