Nieuw

Nature's Way Chlorofresh Liquid Chlorophyll Mint 473 ML

Chlorofresh Liquid Chlorophyll is een vloeibaar chlorofylline-complex dat wordt gewonnen uit premium plantaardige ingrediënten. Zoals je wellicht weet, is chlorofyl het pigment dat planten en algen hun groene kleur geeft. De chlorofylline die in Nature’s Way Chlorofresh wordt gebruikt, is afkomstig van witte moerbeibladeren. Verkrijgbaar in twee vloeibare varianten: Unflavored en Mint.

Niet op voorraad
€ 23,95
U ontvangt 23.95 punten. 23.95 punten = € 0,73
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Nature's Way Chlorofresh Liquid Chlorophyll Mint 473 ML

Chlorofresh Liquid Chlorophyll is een vloeibaar chlorofylline-complex dat wordt gewonnen uit premium plantaardige ingrediënten. Zoals je wellicht weet, is chlorofyl het pigment dat planten en algen hun groene kleur geeft. De chlorofylline die in Nature’s Way Chlorofresh wordt gebruikt, is afkomstig van witte moerbeibladeren. 

Chlorofresh is zorgvuldig getest en geproduceerd volgens superieure kwaliteitsnormen. Gebotteld en getest in de VS.

Bij Nature’s Way geloven we dat de natuur het het beste weet en dat de gaven van de natuur jouw welzijn kunnen verrijken. We reizen de hele wereld over om kruiden te halen uit de continenten en klimaten waar ze het beste groeien. Dit is hoe we de compromisloze kwaliteit leveren ​​om jou te helpen je gezondste leven te leiden.

 

Nature's Way Chlorofresh Liquid Chlorophyll Mint 473 ML
Inhoud480 ml
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenChlorophyllin (Chlorophyllin Copper Complex van Witte Moerbeienblad), Water, Glycerine, Natuurlijk Aroma
Allergenen informatieLet op: verlaag de dosering als krampen of diarree optreden. Als de symptomen aanhouden, stop dan met het gebruik en raadpleeg een arts. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of medicijnen gebruikt, raadpleeg dan voor gebruik een arts. Buiten bereik van kinderen bewaren. Kinderen onder de 12 jaar: Raadpleeg voor gebruik een arts. Wees voorzichtig, dit product kan vlekken veroorzaken.
ToepassingVolwassenen en kinderen van 12 jaar en ouder: Neem 2 eetlepels, 1 of 2 keer per dag. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Kinderen onder de 12 jaar: Raadpleeg voor gebruik een arts. Voor gebruik als mondwater, spoelen of gorgelen: gebruik op volle sterkte of voeg 1-2 eetlepels toe aan 120 ml. glas water. Mond grondig spoelen en herhalen.
BewaaradviesNa opening gekoeld bewaren.
Portie | Portie per Verpakking2 eetlepels - 16