The Blessed Seed Black Seed Oil Strong 100 ML

Strong Black Seed Oil van The Blessed Seed in 100 ml fles. 100% puur, koudgeperst, van de beste kwaliteit Nigella Sativa-zaden. Bevat 4,3 - 4,9% vluchtige olie, 4-5 maal krachtiger dan de meeste andere zwarte olie op de markt. Thymoquinone is het hoofdbestanddeel van de vluchtige olie en is de bioactieve fytochemische stof die verantwoordelijk is voor veel van de gunstige eigenschappen van de zwartzaad olie (zwarte komijn olie, black seed olie).

De Strong Black Seed Oil wordt aanbevolen voor diegenen die op zoek zijn naar een sterkere, krachtigere olie. Als u een minder krachtige olie nodig heeft, overweeg dan onze Mild of Original Black Seed Oil.

Op voorraad
€ 15,95
U ontvangt 15.95 punten. 15.95 punten = € 0,48
 • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
 • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
 • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
 • Klantenservice +31 (0)206701705
 • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
 • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
 • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

The Blessed Seed Black Seed Oil Strong 100 ML

Blackseed olie (zwartzaad olie, ook wel bekend als Blessed Seed, Black Cumin Seed Oil, Kalonji en Nigella Sativa) wordt al bijna 4000 jaar gezien als een geneeskrachtig kruid met een breed scala aan genezingsmogelijkheden. De eerste studie van Black Cumin Seed die we kennen, werd gepubliceerd in 1959. Sindsdien hebben honderden studies buitengewone resultaten laten zien, die de voordelen en toepassingen van het Black Cumin Seed ondersteunen.

Onze Black Seed Oil Strong is de meest geconcentreerde vorm die beschikbaar is in de wereld. We handhaven de hoge sterkte en kwaliteit door de meest geschikte zaden te kopen en nauw samen te werken met onze boeren. Elke batch geproduceerde olie wordt geanalyseerd om te zorgen dat we een consistente hoge sterkte bieden. Deze unieke olie is verpakt in een donkere glazen fles om deze te beschermen tegen licht oxidatie en om zijn integriteit te behouden. Het is ook uitgerust met onze exclusieve anti-spill schenktuit, zodat u geen enkele kostbare druppel verspilt.

Eigenschappen

 • 100% puur, langzaam en koudgeperst
 • Beste kwaliteit Nigella Sativa-zaden
 • Bevat 4,3 - 4,9% vluchtige olie
 • In donkere glazen fles voor behoud kwaliteit van de olie
 • Met unieke schenktuit om morsen / verspilling te voorkomen

De meeste Blackseed oliën op de markt bevatten ergens tussen 0,3 en 1,2% vluchtige olie. The Blessed Seed olie is echter superieur vergeleken met andere producten op de markt. Onze oliën bevatten tussen 1,2 en 4,3 - 4,9%, afhankelijk van de sterkte die u kiest:

 • Mild Black Seed Oil bevat meestal 1,2% vluchtige olie.
 • Original Black Seed Oil bevat meestal tussen 1,5% - 1,7% vluchtige olie.
 • Strong Black Seed Oil bevat gewoonlijk 4,3% en 4,9% vluchtige olie. (mogelijk 3-4 keer krachtiger dan de meeste oliën op de markt!).

Thymoquinone is de meest onderzochte component van de vluchtige olie omdat dit de belangrijkste stof is verantwoordelijk voor de meeste therapeutische eigenschappen. Hoe meer vluchtige olie, hoe meer thymoquinone we kunnen verwachten.

Onze Black Seed kwaliteitsgarantie

Onze oliën worden vervaardigd met behulp van een langzame, koude persing, die helpt om de vluchtige componenten in de olie te behouden. Onderzoek heeft aangetoond dat het meeste van de krachtige en vruchtbare activiteit die wordt aangetroffen in Black Cumin Seed Oil zit in zijn vluchtige olie. We persen onze oliën zo langzaam mogelijk in, waardoor ze ruim onder de vereiste 40 graden celcius blijven om een koudgeperste olie te maken.

In onze fabriek wordt de zwartzaad olie verwerkt in de meest hygiënische omstandigheden (gecertificeerd door de Duitse regering) en zo snel mogelijk na het persen gebotteld. Dit helpt weer om de vluchtige componenten in de olie te behouden.

Onze oliën worden geleverd in bruine glazen flessen - in tegenstelling tot sommige fabrikanten, die plastic flessen gebruiken. Glas lekt niet uit en donker glas helpt om de temperatuur laag en het licht buiten te houden. Het is de beste keuze om de genezende eigenschappen van de olie te beschermen en te behouden.

Bijwerkingen

Er zijn geen bijwerkingen van Blackseed olie bij matig gebruik. Het is echter niet geschikt tijdens de zwangerschap.

The Blessed Seed Black Seed Oil Strong 100 ML
Inhoud100 ML
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenPure Vierge Zwarte Zaadolie (Nigella sativa)
Allergenen informatieNiet gebruiken tijdens de zwangerschap. Buiten bereik van kinderen houden.
ToepassingNeem 1/2 theelepel dagelijks, bouw langzaam op naar 3 theelepels dagelijks. Niet de aangegeven dosis overschrijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking-