The Blessed Seed Black Seed Oil Mild 1000 ML

Black Seed Oil Mild in 1000 ml fles van The Blessed Seed. 100% puur, koudgeperst, van de beste kwaliteit Nigella Sativa-zaden. We noemen dit onze milde olie, maar laat u niet misleiden door de naam. Het bevat ongeveer 1,2% van de vluchtige olie, hetzelfde percentage als de meeste andere oliën op de markt.

We bevelen Black Seed Oil Mild specifiek aan voor baby's en jonge kinderen tot 8 jaar, en ook voor degenen die gevoelig zijn. Als u lijdt aan ernstige allergieën, is dit in eerste instantie de olie om mee te beginnen. Als u een krachtigere olie nodig heeft, overweeg dan onze Original of Strong Black Seed Oil.

Niet op voorraad
€ 59,95
U ontvangt 59.95 punten. 59.95 punten = € 1,82
 • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
 • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
 • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
 • Klantenservice +31 (0)206701705
 • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
 • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
 • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

The Blessed Seed Black Seed Oil Mild 1000 ML

Blackseed olie (zwartzaad olie, ook wel bekend als Blessed Seed, Black Cumin Seed Oil, zwarte komijnzaadolie, Kalonji en Nigella Sativa) wordt al bijna 4000 jaar gezien als een geneeskrachtig kruid met een breed scala aan genezingsmogelijkheden. De eerste studie van Black Cumin Seed die we kennen, werd gepubliceerd in 1959. Sindsdien hebben honderden studies buitengewone resultaten laten zien, die de voordelen en toepassingen van het Black Cumin Seed ondersteunen.

Eigenschappen

 • 100% puur, langzaam en koudgeperst
 • Beste kwaliteit Nigella Sativa-zaden
 • Bevat 1,2 % vluchtige olie
 • In donkere glazen fles voor behoud kwaliteit van de olie
 • Met unieke schenktuit om morsen / verspilling te voorkomen

De meeste Blackseed oliën op de markt bevatten ergens tussen 0,3 en 1,2% vluchtige olie. The Blessed Seed olie is echter superieur vergeleken met andere producten op de markt. Onze oliën bevatten tussen 1,2 en 4,3 - 4,9%, afhankelijk van de sterkte die u kiest:

 • Mild Black Seed Oil bevat meestal 1,2% vluchtige olie.
 • Original Black Seed Oil bevat meestal tussen 1,5% - 1,7% vluchtige olie.
 • Strong Black Seed Oil bevat gewoonlijk 4,3% en 4,9% vluchtige olie. (mogelijk 3-4 keer krachtiger dan de meeste oliën op de markt!).

Thymoquinone is de meest onderzochte component van de vluchtige olie omdat dit de belangrijkste stof is verantwoordelijk voor de meeste therapeutische eigenschappen. Hoe meer vluchtige olie, hoe meer thymoquinone we kunnen verwachten.

Onze Black Seed kwaliteitsgarantie

Onze oliën worden vervaardigd met behulp van een langzame, koude persing, die helpt om de vluchtige componenten in de olie te behouden. Onderzoek heeft aangetoond dat het meeste van de krachtige en vruchtbare activiteit die wordt aangetroffen in Black Cumin Seed Oil zit in zijn vluchtige olie. We persen onze oliën zo langzaam mogelijk in, waardoor ze ruim onder de vereiste 40 graden celcius blijven om een koudgeperste olie te maken.

In onze fabriek wordt de zwartzaad olie verwerkt in de meest hygiënische omstandigheden (gecertificeerd door de Duitse regering) en zo snel mogelijk na het persen gebotteld. Dit helpt weer om de vluchtige componenten in de olie te behouden.

Onze oliën worden geleverd in bruine glazen flessen - in tegenstelling tot sommige fabrikanten, die plastic flessen gebruiken. Glas lekt niet uit en donker glas helpt om de temperatuur laag en het licht buiten te houden. Het is de beste keuze om de genezende eigenschappen van de olie te beschermen en te behouden.

Bijwerkingen

Er zijn geen bijwerkingen van Blackseed olie bij matig gebruik. Het is echter niet geschikt tijdens de zwangerschap.

The Blessed Seed Black Seed Oil Mild 1000 ML
Inhoud1000 ML
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenPure Vierge Zwarte Zaadolie (nigella sativa)
Allergenen informatieNiet gebruiken tijdens de zwangerschap. Buiten bereik van kinderen houden.
ToepassingNeem 1 theelepel dagelijk, bouw dit langzaam op naar 3 theelepels. Niet de aangegeven dosis overschrijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking-