PRL Premier Resveratrol 235 ml

PRL Premier Resveratrol biedt 100 mg transresveratrol per halve theelepel voor een gezonde cardiovasculaire functie. Resveratrol-extract is afgeleid van de Giant Knotweed-plant, Polygonum cuspidatum-wortel, en gestandaardiseerd om 100% trans-resveratrol te bevatten.

Op voorraad
€ 58,95
U ontvangt 58.95 punten. 58.95 punten = € 1,79
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 23:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten

PRL Premier Resveratrol 235 ml

Gefermenteerde Resveratrol-formule

De wetenschap onthult nu de kleine geheimen van de natuur om gezond ouder worden te ondersteunen. Resveratrol is een zeer actieve, fytonutriëntenverbinding die voorkomt in meer dan 70 plantensoorten. .

PRL Premier Resveratrol biedt 100 mg transresveratrol per halve theelepel voor een gezonde cardiovasculaire functie. Resveratrol-extract is afgeleid van de Giant Knotweed-plant, Polygonum cuspidatum-wortel, en gestandaardiseerd om 100% trans-resveratrol te bevatten.

Premier Resveratrol is een revolutionair, natuurlijk opneembaar toedieningssysteem gemaakt met onze kenmerkende probiotisch gekweekte technologie. Het biedt alle voordelen van resveratrol via een micro-gecultiveerd toedieningssysteem. Het is het eerste nutraceutische preparaat dat door fermentatie de opname van het volledige spectrum van de fytonutriënten van resveratrol ondersteunt. Geen enkele andere vorm van resveratrol biedt dit type vloeibare fytonutriënten beschikbaarheid en kwaliteit.

Onze PRL-kwaliteitsgarantie zorgt ervoor dat onze resveratrol voldoet aan de FDA-vereisten voor identiteit, zuiverheid, sterkte, samenstelling tijdens het testen op verontreinigingen zoals zware metalen.

Door middel van strenge fabricage- en kwaliteitscontrolenormen streeft PRL naar het leveren van een zeer consistent kwaliteitsproduct dat resveratrol van de hoogste kwaliteit bevat, vervaardigd zonder ongewenste toevoegingen.

PRL Premier Resveratrol 235 ml
Inhoud235 ML
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenGefermenteerde Resveratrol (afkomstig van Sachalinse Duizenknoop)(Polygonum Cuspidatum) gefermenteerd in een probiotische cultuur Andere Ingredienten: Gezuiverd Water, Alcohol, Rietsuiker, Molasses
Allergenen informatieProbiotische cultuur geïnactiveerd na de fermentatie; geconserveerd met biologische alcohol. Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, eerst advies vragen aan uw zorgverlener voor u dit product gebruikt. Buiten bereik van kinderen houden.
ToepassingNeem dagelijks 1 theelepel in 120 ml water .
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking5 ML - 47