PRL Premier Resveratrol 235 ml

PRL Premier Resveratrol biedt 100 mg transresveratrol per halve theelepel voor een gezonde cellulaire en cardiovasculaire functie. Resveratrol-extract is afgeleid van de Giant Knotweed-plant, Polygonum cuspidatum-wortel, en gestandaardiseerd om 100% trans-resveratrol te bevatten.

Op voorraad
€ 47,30
U ontvangt 47.3 punten. 47.3 punten = € 1,43
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

PRL Premier Resveratrol 235 ml

Bio-gefermenteerde Resveratrol-formule

De wetenschap onthult nu de kleine geheimen van de natuur om gezond ouder worden te ondersteunen. Resveratrol is een zeer actieve, fytonutriëntenverbinding die voorkomt in meer dan 70 plantensoorten. Resveratrol is een speciale plantenstof die polyfenolverbindingen bevat die een aanzienlijk potentieel hebben voor een gezonde cellulaire functie.

PRL Premier Resveratrol biedt 100 mg transresveratrol per halve theelepel voor een gezonde cellulaire en cardiovasculaire functie. Resveratrol-extract is afgeleid van de Giant Knotweed-plant, Polygonum cuspidatum-wortel, en gestandaardiseerd om 100% trans-resveratrol te bevatten.

Premier Resveratrol is een revolutionair, natuurlijk opneembaar toedieningssysteem gemaakt met onze kenmerkende probiotisch gekweekte technologie. Het biedt alle voordelen van resveratrol via een micro-gecultiveerd toedieningssysteem. Het is het eerste nutraceutische preparaat dat door fermentatie de opname van het volledige spectrum van de fytonutriënten van resveratrol ondersteunt. Geen enkele andere vorm van resveratrol biedt dit type vloeibare fytonutriënten biologische beschikbaarheid en kwaliteit.

De activiteit van resveratrol lijkt in grote lijnen vergelijkbaar te zijn met die van andere polyfenolen zoals quercetine en catechines in groene thee ter ondersteuning van gezonde antioxidantenniveaus. Resveratrol heeft meerdere werkingsmechanismen die mogelijk verband houden met de gezondheidsvoordelen. Net als bij de meeste polyfenolen, heeft resveratrol een intrinsiek anti-oxidantachtig vermogen dat de expressie van een aantal anti-oxidantenzymen kan induceren.

Wij geloven dat ultra-voordelen van resveratrol ALLEEN mogelijk zijn van ultra-kwaliteit resveratrol. Onze PRL-kwaliteitsgarantie zorgt ervoor dat onze resveratrol voldoet aan de FDA-vereisten voor identiteit, zuiverheid, sterkte, samenstelling tijdens het testen op verontreinigingen zoals zware metalen.

Door middel van strenge fabricage- en kwaliteitscontrolenormen streeft PRL naar het leveren van een zeer consistent kwaliteitsproduct dat resveratrol van de hoogste kwaliteit bevat, vervaardigd zonder ongewenste toevoegingen.

PRL Premier Resveratrol 235 ml
Inhoud235 ML
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenGefermenteerde Resveratrol (afkomstig van Sachalinse Duizenknoop)(Polygonum Cuspidatum) gefermenteerd in een probiotische cultuur Andere Ingredienten: Gezuiverd Water, Alcohol, Rietsuiker, Molasses
Allergenen informatieProbiotische cultuur geïnactiveerd na de fermentatie; geconserveerd met biologische alcohol. Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, eerst advies vragen aan uw zorgverlener voor u dit product gebruikt. Buiten bereik van kinderen houden.
ToepassingMix een 1/2 theelepel in 1/4 kop water, 2 maal daags.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking2.5 ML - 94