PRL Premier Digest 60 V-Caps

Premier Digest is een complete, krachtige formule die een breed spectrumprofiel biedt van de krachtigste en meest zuivere bron van vegetarische enzymen om de vertering van eiwitten, koolhydraten, vetten, vezels en zuivelproducten te ondersteunen.

Niet op voorraad
€ 29,80
U ontvangt 29.8 punten. 29.8 punten = € 0,90
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

PRL Premier Digest 60 V-Caps

Premier Digest is een complete, krachtige formule die een breed spectrumprofiel biedt van de krachtigste en meest zuivere bron van vegetarische enzymen om de vertering van eiwitten, koolhydraten, vetten, vezels en zuivelproducten te ondersteunen. Premier Digest is de realisatie van een baanbrekend fermentatieproces dat alle natuurlijke vegetarische enzymen oplevert. Dit gepatenteerde proces levert sterk gezuiverde enzymen op, vrij van resterende oplosmiddelen, antibiotica of schimmels - geverifieerd door onafhankelijke tests volgens usp-richtlijnen en -normen.

Premier Digest bevat lipase-enzymen om de afbraak van vetten te bevorderen. Amylase-enzymen bevorderen de afbraak van zetmeel en glycogeen door polysacchariden. Invertase- en lactase-enzymen ondersteunen de vertering van koolhydraatdisachariden, inclusief zuivelproducten. Cellulase-enzymen helpen de componenten van de celwand van planten af ​​te breken, waardoor de biologische beschikbaarheid van voedingsstoffen van voedingsmiddelen die vezels bevatten, wordt bevorderd. Deze formule biedt twee soorten protease-enzymen die de normale afbraak van eiwitten in dipeptiden en tripeptiden vergemakkelijken, en die ook een optimale proteaseactiviteit bevorderen over een breed pH-bereik.

Voor een optimaal nutritioneel effect bevat Premier Digest's ook de botanische blend Plant-Gest ™ Support, die noni, appelciderazijn en pepsine (vegetarische bron) bevat. Pepsine is een spijsverteringsenzym dat de afbraak van eiwitten tot peptiden katalyseert en dat na elke maaltijd moet worden ingenomen, vooral als u een zoutzuursupplement gebruikt. Hoewel de meeste pepsine van dieren afkomstig is, is onze pepsine vegetarisch.

PRL Premier Digest 60 V-Caps
Inhoud60 V-Caps
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenQuantum Enzyme Blend: Amylase, Diastase, protease, Opti-pHTM Protease, Lipase, Lactase, Invertase, Cellulase, Plant-GestTM Support, Noni (fruit) (Morinda Citrifolia), Apple Cider Vinegar, Pepsine (vegetarische bron) Plantaardige Capsules: Cellulose
Allergenen informatieAls u zwanger bent of borstvoeding geeft, eerst advies vragen aan uw zorgverlener voor u dit product gebruikt. Buiten bereik van kinderen houden.
ToepassingNeem 1 capsule bij de maaltijd, bij voorkeur voor het de maaltijd.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking1 capsule - 60