PRL Digestase-SP 60 VCaps

Efficiënte vertering is een van de belangrijkste sleutels om een goede gezondheid te behouden. Digestase-SP ™ biedt een buitengewone plantaardige enzymformule die gespecialiseerde enzymen aanbiedt om de vertering van koolhydraten en eiwitten, inclusief gluten, te ondersteunen.

Op voorraad
€ 38,95
U ontvangt 38.95 punten. 38.95 punten = € 1,18
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 23:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten

PRL Digestase-SP 60 V-Caps

Een efficiënte spijsvertering is een van de belangrijkste sleutels tot het behouden van een goede gezondheid. Digestase-SP biedt een buitengewone plantaardige enzymformule die gespecialiseerde enzymen biedt ter ondersteuning van de vertering van koolhydraten en eiwitten, waaronder gluten.

Deze formule levert hemicellulase- en bèta-glucanase-enzymen die de afbraak van vezels ondersteunen. Door te werken om celwandcomponenten en fytinezuur af te breken, bevorderen deze enzymen de biologische beschikbaarheid van voedingsstoffen van voedingsmiddelen die vezels bevatten. Glucoamylase-enzymen in deze formule helpen de glucosidebinding in zetmelen en dextrines te hydrolyseren.

Alfagalactosidase-enzymen, zoals gevonden in deze formule, bevorderen de afbraak van specifieke complexe koolhydraten, waaronder raffinose en stachyose die worden aangetroffen in bepaalde peulvruchten, granen en groenten. Deze enzymen kunnen dus helpen bij het verlichten van incidenteel darmgas of een opgeblazen gevoel. Peptidase- en serratiopeptidase-enzymen helpen de hydrolyse van peptiden of peptonen tot aminozuren, inclusief gluten, te katalyseren.

Deze formule is geschikt voor vegetariërs, veganisten en mensen met een glutenintolerantie. Voor degenen die gluten-intolerant zijn en die uit eten gaan in restaurants, kan Digestase-SP een uitstekende formule zijn om bij elke restaurantmaaltijd in te nemen (die mogelijk gluten in bepaalde voedingsmiddelen bevat).

PRL Digestase-SP 60 VCaps
Inhoud60 V-Caps
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenGepatenteerde Blend: Peptidase Enzymen DPP IV, Serrapeptase Enzymen, Hemicellulase Enzymen, Betaglucanase Enzymen, Glucoamylase Enzymen, Alpha galactosidase Enzymen Andere ingrediënten: Gestabiliseerd Rijstzemelen, Hemoglobine Unit, Serrapeptase Unit, Hemicellulase Unit, Betaglucanase Unit, Amyloglucosidase Activiteit Unit, Gestabiliseerde Rijstzemelen, tapioca dextrine, Plantaardige Cellulose Capsule.
Allergenen informatieAls u zwanger bent of borstvoeding geeft, eerst advies vragen aan uw zorgverlener voor u dit product gebruikt. Buiten bereik van kinderen houden.
ToepassingNeem 1 capsule bij elke maaltijd. Meest effectief als de capsule genomen wordt met een gekookte maaltijd en samen met Premier Digest.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking1 capsule - 60