PRL Coffee With Whole Beans 445 Gram

Deze elegante, rijke koffie is een van de beste koffiesoorten die we ooit hebben gevonden. Dit product voldoet aan onze normen en is niet verbrand of overdreven geroosterd. Op de juiste manier gekweekt en verwerkt!
Niet op voorraad
€ 28,30
U ontvangt 28.3 punten. 28.3 punten = € 0,86
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

PRL Coffee With Whole Beans 445 Gram

Deze elegante, rijke koffie is een van de beste koffiesoorten die we ooit hebben gevonden. Dit product is niet verbrand of overdreven geroosterd. Op de juiste manier gekweekt en verwerkt!

Geloof het of niet, maar het kostte ons echt heel veel tijd om deze unieke koffie van topkwaliteit te vinden. Hoewel we veel koffiesoorten op de markt hebben gevonden, kon geen van hen onze test doorstaan. Eindelijk ontdekten we eindelijk deze fantastische koffie. We zijn verheugd om het u nu aan te bieden.

PRL Coffee With Whole Beans 445 Gram
Inhoud445 Gram
Land van herkomstCosta Rica
Ingrediënten100% Hele Bonen
Allergenen informatieAls u zwanger bent of borstvoeding geeft, eerst advies vragen aan uw zorgverlener voor u dit product gebruikt. Buiten bereik van kinderen houden.
Toepassingfalse
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesOm deze koffie bij de top van versheid te houden, dan kunt u deze opslaan in een luchtdichte verpakking op een koele, droge plaats.
Portie | Portie per Verpakking-