DR.VEGAN

DR.VEGAN herdefinieert gezondheid met plantaardige supplementen, geformuleerd door artsen en specialisten. Vrij van schadelijke toevoegingen en dierlijke ingrediënten, worden deze in het VK gemaakte supplementen geleverd in 100% plasticvrije, thuis composteerbare verpakkingen. Alle DR.VEGAN supplementen zijn veganistisch, allergeenvrij, toevoegingsvrij, glutenvrij, zuivelvrij, lactosevrij en non-GMO. Ervaar de voordelen van klinisch bewezen, duurzame gezondheidsoplossingen.

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Nieuw
  Dr.Vegan Bone & Muscle Support 60 V-Caps

  Bone & Muscle Support is een geavanceerde dagelijkse multi-nutriënt met goed opneembaar Calcium, Magnesium, Vitamine D3 en Vitamine K2 om gezonde botten en spieren te behouden. Het is ideaal voor mannen en vrouwen, voor wie een plantaardig dieet volgt, en voor vrouwen tijdens de zwangerschap en de menopauze.

  Lees verder
  € 23,99
 2. Nieuw
  Dr.Vegan Brain Fuel 30 V-Caps

  Brain Fuel is een baanbrekende formule die zorgvuldig geselecteerde ingrediënten combineert zoals BacoMind, Fosfatidylserine en Ginkgo. Deze uitgebreide dagelijkse multivitamine voor je brein is ontworpen met een breedspectrum mix van essentiële voedingsstoffen.

  Lees verder
  € 34,99
 3. Dr.Vegan Curcumin & Turmeric 30 V-Caps

  DR.VEGAN Curcumin & Turmeric (3300mg), met gestandaardiseerd extract van 95% Curcumine (200mg), Gember en Zwarte Peper, is een krachtige, hoog opneembare formule.

  Lees verder
  € 15,99
 4. Nieuw
  Dr.Vegan Daily Multi-Vitamin 60 V-Caps

  De bekroonde Daily Multi-Vitamin is een geavanceerde formule met 24 essentiële voedingsstoffen voor alle dieettypes. Met effectievere en hoog opneembare ingrediënten biedt het dagelijkse ondersteuning voor mannen en vrouwen met veeleisende familie-, werk-, fitness- en sociale schema's, zodat je lichaam essentiële voedingsstoffen krijgt, ongeacht hoe druk je dag is.

  Lees verder
  € 24,99
 5. Nieuw
  Dr.Vegan Debloat & Detox 60 V-Caps

  Debloat & Detox is een zorgvuldig samengestelde mix van botanische kruiden en voedingsstoffen, ontworpen om de natuurlijke spijsverteringsprocessen van je lichaam te ondersteunen. Deze formule bevat Mariadistel, Artisjokblad, Venkelzaad, Paardenbloemwortel en L-Glutamine.

  Lees verder
  € 24,99
 6. Nieuw
  Dr.Vegan Gut Works 30 V-Caps

  Gut Works is een bekroond supplement met een geavanceerde formule van botanische kruiden, mineralen en vitaminen. Gut Works bevat 6 klinisch onderzochte probiotische stammen en prebiotica, met 50 miljard CFU.

  Lees verder
  € 36,99
 7. Nieuw
  Dr.Vegan Hair Saviour 60 V-Caps

  Hair Saviour is een unieke formule van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, waaronder AnaGain™, ontworpen om gezond haar te ondersteunen. Gedreven door wetenschap en ontwikkeld door experts, is Hair Saviour een voedingsrijke formule die botanische kruiden, mineralen en vitaminen bevat.

  Lees verder
  € 34,99
 8. Nieuw
  Dr.Vegan Magnesium 60 V-Caps

  DR.VEGAN Magnesium, met 200mg elementair magnesiumcitraat per capsule, is zeer goed opneembaar en effectief, vrij van dierlijke ingrediënten en toevoegingen. Het wordt vaak ingenomen als een rustgevend mineraal voor het slapengaan.

  Lees verder
  € 12,99
 9. Nieuw
  Dr.Vegan Men's ProMulti 60 V-Caps

  Men’s ProMulti is een geavanceerde, alles-in-één formule van actieve bacteriën (‘probiotica’), prebiotica, botanische kruiden, aminozuren, vitaminen en mineralen, afgestemd op de behoeften van mannen boven de 40.

  Lees verder
  € 39,99
 10. Nieuw
  Dr.Vegan MenoFriend 60 V-Caps

  MenoFriend is een bestverkopende formule van klinisch geteste fyto-oestrogenen, botanische kruiden en mineralen, ontworpen voor vrouwen die peri-menopauze en menopauze ervaren. Het bevat een mix van ingrediënten zoals Wilde Yam, Rode Klaver, Hop, Salie, Dong Quai, Maca en Paardenbloemwortel.

  Lees verder
  € 27,99
 11. Nieuw
  Dr.Vegan PeriMenoFriend 60 V-Caps

  PeriMenoFriend is een geavanceerd plantaardig supplement met 22 botanische kruiden, fyto-oestrogenen, vitaminen en mineralen, speciaal geformuleerd voor vrouwen tijdens de perimenopauze. Het biedt unieke, natuurlijke en uitgebreide ondersteuning zodat vrouwen deze delicate maar belangrijke periode in hun leven kunnen omarmen.

  Lees verder
  € 27,99
 12. Nieuw
  Dr.Vegan pH Hero 30 V-Caps

  DR.VEGAN's pH Hero is een geavanceerde natuurlijke formule met klinisch onderzochte levende, vriendelijke bacteriën en botanische kruiden, ontworpen om de vaginale flora te behouden. Het bevat 5 klinisch onderzochte stammen die 20 miljard CFU bieden, samen met prebiotica, Brandnetel, Peterselie, Cranberry en Duindoorn.

  Lees verder
  € 38,99
 13. Nieuw
  Dr.Vegan PMS Hero 60 V-Caps

  PMS Hero is een zorgvuldig samengestelde mix van botanische kruiden, vitaminen en mineralen. Het bevat klinisch onderzochte ingrediënten om verschillende behoeften tijdens de menstruatiecyclus aan te pakken.

  Lees verder
  € 21,99
 14. Nieuw
  Dr.Vegan Screen Eyes 60 V-Caps

  Screen Eyes is een uitgebreide formule van klinisch onderzochte ingrediënten, ontworpen om de gezondheid van de ogen te ondersteunen. Het bevat carotenoïden zoals luteïne, meso-zeaxanthine, zeaxanthine en astaxanthine, samen met de vitamines A, B2, C, E, zink en bosbessenextract.

  Lees verder
  € 29,99
 15. Nieuw
  Dr.Vegan Stay Calm 60 V-Caps

  Stay Calm is een unieke mix van botanische kruiden, adaptogenen, vitaminen en mineralen. Dit zorgvuldig samengestelde supplement bevat ingrediënten zoals Ashwagandha KSM-66, Rhodiola, Cordyceps, Schisandra, L-Theanine, L-Tyrosine en Kelp.

  Lees verder
  € 25,99
 16. Nieuw
  Dr.Vegan Vegan Nights 60 V-Caps

  Vegan Nights is een geavanceerde nootropic, ontworpen om je te helpen ontspannen en je voor te bereiden op een betere nachtrust. Het combineert Griffonia Seed Extract en Magnesium met de aminozuren L-Theanine en L-Glycine, Zink, Kamille en BioPerine Zwarte Peper Extract voor betere opname. 

  Lees verder
  € 24,99
per pagina