Maine Coast Sea Vegetables Sea Lettuce Flakes 85 Gram
Zeesla (Ulva lactuca) heeft een wat bitterere smaak kan het beste met mate worden gebruikt in recepten om de minerale voeding te verbeteren. Duurzaam in het wild geoogst uit de ongerepte wateren van de Noord-Atlantische Oceaan en in het laboratorium getest op kwaliteit en verontreinigingen.
Maine Coast Sea Vegetables - Sea Lettuce Flakes 85 gram
Zeesla (Ulva lactuca) heeft een wat bitterere smaak kan het beste met mate worden gebruikt in recepten om de minerale voeding te verbeteren. Duurzaam in het wild geoogst uit de ongerepte wateren van de Noord-Atlantische Oceaan en in het laboratorium getest op kwaliteit en verontreinigingen.
- Gecertificeerd biologisch.
- Gedroogd bij lage temperaturen om enzymen en voedingsstoffen te behouden.
- Zeesla bevat meer calcium dan al onze andere zeegroenten...30 mg per g.
- Rijk aan ijzer (1,4 mg per g). Een portie van 3 gram voldoet aan 23% van de Amerikaanse ADH voor ijzer.
Van zeegroenten is bekend dat ze de meeste, zo niet alle, van de 24 mineralen en sporenelementen bevatten die nodig zijn voor de fysiologische functies van uw lichaam, sommige in hoeveelheden die veel groter zijn dan die van landplanten. Ze bevatten aanzienlijke hoeveelheden vitamines, waaronder de B-vitamines, vitamine A en vitamine C. Hun eiwitgehalte varieert van 10% tot bijna 40% en ze bevatten alle of de meeste essentiële aminozuren die mensen nodig hebben. Ze bevatten weinig vet en veel vezels. En dan is er natuurlijk jodium. Zeegroenten zijn een van de grootste natuurlijke bronnen van jodium in de voeding, zelfs als ze in kleine hoeveelheden worden gegeten.