HealthForce Intestinal Drawing Formula 260 V-Caps

Intestinal Drawing Formula is een cruciaal onderdeel van de HealthForce SuperFoods-reinigingsproductfamilie. Geformuleerd om te worden ingenomen in combinatie met Intestinal Movement Formula en Liver Rescue.

Op voorraad
€ 42,95
U ontvangt 42.95 punten. 42.95 punten = € 1,30
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

HealthForce Intestinal Drawing Formula 260 V-Caps

Intestinal Drawing Formula is een cruciaal onderdeel van de HealthForce SuperFoods-reinigingsproductfamilie. Geformuleerd om te worden ingenomen in combinatie met Intestinal Movement Formula en Liver Rescue.

Bevat o.a. in water oplosbare vezels van gladde iep, nopalcactus, heemstwortel, lijnzaad en kelp.

HARD-CORE NORMEN: Gecertificeerd veganistisch, koosjer en glutenvrij. Onze TruGanic™ Sourcing-standaard omvat laboratoriumtests voor GGO's en pesticiden. Geen vulstoffen, bindmiddelen, vloeimiddelen.

GLAZEN VERPAKKING: Product verpakt in recyclebare amberkleurige glazen fles met zuurstofabsorbeerder en gebruik van een luchtdicht metalen deksel.

HOOGSTE PRODUCTIENORMEN: Familiebedrijf en geëxploiteerd. Gemaakt in de VS Gecertificeerde biologische, gecertificeerde koosjer, veganistische faciliteit. FDA geregistreerd cGMP-compatibel.

HealthForce Intestinal Drawing Formula 260 V-Caps
Inhoud260 V-Caps
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenLijnzaad, gladde iepenschors, heemstwortel, nopalcactus, johannesbroodpeul, kelp, weegbreeblad, actieve kool Capsule: Tapioca
Allergenen informatieDit product is niet bedoeld voor zwangere vrouwen/vrouwen die borstvoeding geven of kinderen onder de zes jaar.
Dit is een krachtig product en kan een sterke ontgifting veroorzaken.
ToepassingBegin met 3 VeganCaps™ (een gedeeltelijke portie) en werk tot 10 VeganCaps™ per dag, of zoals voorgeschreven door een therapeut of arts. Consumeer met een bewuste positieve intentie. Drink 235 - 473 ml water (gezuiverd) of sap (vers) bij elke portie. Veel vloeistoffen zijn belangrijk vanwege het tekenende karakter van deze formule. Bedoeld voor kortdurend gebruik (30 dagen), tenzij anders voorgeschreven door een therapeut of arts. Dit is een krachtig product en kan een sterke ontgifting veroorzaken. Dit product is niet bedoeld voor zwangere vrouwen/vrouwen die borstvoeding geven of kinderen onder de zes jaar.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking10 capsules - 26
Anderen bekeken ook
Vaak samen gekocht met