Global Healing Veganzyme 120 V-Caps

VeganZyme is een geavanceerde, volledige spectrum blend van de krachtigste spijsverterings- en systemische enzymen. Deze formule is volledig gifvrij en helpt uw ​​lichaam vetten, suikers, eiwitten, koolhydraten, gluten, fruit en groenten, granen, peulvruchten, zemelen, noten en zaden, soja, zuivel en andere voedingsmiddelen te verteren.

Op voorraad
€ 49,95
U ontvangt 49.95 punten. 49.95 punten = € 1,51
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Global Healing Center Veganzyme 120 V-Caps

VeganZyme is het meest geavanceerde, volledige spectrum, systemische en spijsverteringsenzymsupplement ter wereld. Het bevat het breedste spectrum van alle vegetarische enzymen die er zijn. Deze formule is volledig gifvrij en helpt uw ​​lichaam vetten, suikers, eiwitten, koolhydraten, gluten, fruit en groenten, granen, peulvruchten, zemelen, noten en zaden, soja, zuivel en andere voedingsmiddelen te verteren. VeganZyme biedt ook systemische enzymen om uw lichaam te helpen om slijm en gifstoffen af ​​te breken en af te voeren.

Bevordert de spijsvertering

Enzymen zijn nodig voor de spijsvertering en de opname van voedingsstoffen en helaas produceert uw lichaam minder naarmate u ouder wordt. VeganZyme vult de gaten op om de spijsvertering te verbeteren en de voedingswaarde van voedsel te verhogen. Kan ook helpen bij het verminderen van een opgeblazen gevoel, gas of indigestie door voedselgevoeligheden.

Ondersteunt het hele lichaam

Systemische enzymen zijn voor uw lichaam wat olie is voor de motor van uw auto - smering die de machine soepel in beweging houdt. Zie ze als power-ups voor de natuurlijke processen van uw lichaam die een functioneel evenwicht bevorderen.

Complete, veganistische formule

VeganZyme is het meest complete spijsverterings- en systemische enzymmengsel dat er is en het is volledig veganistisch!

Ongeëvenaarde kwaliteit

VeganZyme is geformuleerd door Dr. Edward Group en geproduceerd in de Verenigde Staten. VeganZyme is het meest premium enzymsupplement dat volledig vrij is van giftige additieven.

Global Healing Veganzyme 120 V-Caps
Inhoud120 Capsules
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenVeganZyme (Melange), Protease met DPPIV, Amylase, Glucoamylase, Lactase, Cellulase, Maltase, Hemicellulase, Xylanase, Beta Glucanase, Serrapeptase, Nattokinase, Bromelaïne, Papaïne, Alfa Galactosidase, Lipase, Catalase, Invertase, Pectinase, Fytase, Glucose Oxidase, Plantaardige Capsule, Acaciagom.
Allergenen informatieGlutenvrij.
ToepassingNeem tweemaal dagelijks 2 capsules. Voor stofwisseling, neem bij aanvang van een maaltijd. Voor geheel lichaam, neem ten minste 30 minuten voor of 2 uur na een maaltijd met een vol glas water.
BewaaradviesBewaar op een koele, droge plaats.
Portie | Portie per Verpakking2 Capsules - 60