Anima Mundi Schisandra Rose 118 ML

Samengesteld uit een van de beste adaptogene remedies van de natuur, Schisandra chinensis. Schisandra-bes is de een van de koninginnen van de tonic-kruiden, omdat ze de unieke eigenschap belichaamt dat ze de vijf smaken bevat.

Niet op voorraad
€ 35,95
U ontvangt 35.95 punten. 35.95 punten = € 1,09
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Anima Mundi Schisandra Rose 118 ML

Samengesteld uit een van de beste adaptogene remedies van de natuur, Schisandra chinensis.

Schisandra-bes is de een van de koninginnen van de tonic-kruiden, omdat ze de unieke eigenschap belichaamt dat ze de vijf smaken bevat. In de Traditionele Chinese Gezondheidsleer worden smaken gezien als energetische kenmerken in een plant, wat haar verschillende eigenschappen aantoont. De vijf smaken die het bevat zijn, zoet, bitter, zout, zuur en scherp, wat direct aangeeft dat het een allesomvattend karakter heeft.

Schizandra heeft adaptogene eigenschappen en kan het aanpassingsvermogen van een persoon aan stress vergroten.

Anima Mundi Schisandra Rose 118 ML
Inhoud118 ML
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenGepatenteerde Blend: Schisandra-bessen, Rozenblaadjes Andere ingrediënten: Plantaardige Glycerine, Rietsuiker, Gefilterd Water
Allergenen informatie-
Toepassing1-2 theelepels per portie. Gebruik als nodig.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking1 theelepel - 24
Anderen bekeken ook