Nieuw

Anima Mundi Schisandra Rose 118 ML

Onze nieuwste toevoeging aan onze meester-elixers! Samengesteld uit één van de beste adaptogene remedies van de natuur, Shisandra chinensis.

Een van de belangrijkste elementen van Shisandra is de adaptogene aard ervan. Adaptogenen zijn kruiden die rechtstreeks op het endocriene systeem zijn gericht, waaronder de HPA-as, de hypothalamus-hypofyse-bijnier-as, samen met het sympatho-bijnierstelsel (onze vecht- of vluchtreactie).

Op voorraad
€ 39,95
U ontvangt 39.95 punten. 39.95 punten = € 1,21
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Anima Mundi Schisandra Rose 118 ML

Shisandra bes is één van de koninginnen binnen de tonische kruidengeneeskunde, omdat ze de unieke eigenschap belichaamt dat ze de vijf smaken bevat. In de traditionele Chinese geneeskunde worden smaken gezien als energetische kenmerken in een plant, die de verschillende helende eigenschappen aantonen. De vijf smaken die het bevat zijn zoet, bitter, zout, zuur en scherp, wat direct aangeeft dat het alomvattend en zeer medicinaal van aard is. In TCM houden de vijf smaken rechtstreeks verband met het vermogen om zich te richten op de vijf yin-organen, zoals lever, longen, hart, nieren en milt.

Een van de belangrijkste elementen van Shisandra is de adaptogene aard ervan. Adaptogenen zijn kruiden die rechtstreeks op het endocriene systeem zijn gericht, waaronder de HPA-as, de hypothalamus-hypofyse-bijnier-as, samen met het sympatho-bijnierstelsel (onze vecht- of vluchtreactie). Met andere woorden, het is een meesterlijk kruid dat beschermt en helpt om te gaan tegen vele soorten stress en oxidatieve schade op biologisch, mentaal en emotioneel niveau. Adaptogenen richten zich ook op ons hormonale en limbische systeem, wat een directe invloed heeft op onze stemming, emotionele lichaam, perceptie en meer.

Anima Mundi Schisandra Rose 118 ML
Inhoud118 ML
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenGepatenteerde Blend: Schisandra-bessen, Rozenblaadjes Andere ingrediënten: Plantaardige Glycerine, Rietsuiker, Gefilterd Water
Allergenen informatie-
Toepassing1-2 theelepels per portie. Gebruik als nodig.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking1 theelepel - 24