Nieuw

Anima Mundi Palo Santo: Sacred Wood Incense

Palo Santo is een mystieke boom die groeit in de buurt van de kust van Zuid-Amerika en verwant is aan frankincense, mirre en copal. Palo Santo wordt traditioneel gebruikt om bacteriën uit de lucht te zuiveren en vooral om slechte energie en geesten die in ruimtes stagneren te verwijderen.

Op voorraad
€ 14,95
U ontvangt 14.95 punten. 14.95 punten = € 0,45
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten
Producten vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Anima Mundi Palo Santo: Sacred Wood Incense

Palo Santo is een mystieke boom die groeit in de buurt van de kust van Zuid-Amerika en verwant is aan frankincense, mirre en copal. In het Spaans vertaalt de naam zich naar "Heilig Hout - Levensboom".

Palo Santo wordt traditioneel gebruikt om bacteriën uit de lucht te zuiveren en vooral om slechte energie en geesten die in ruimtes stagneren te verwijderen. Het wordt ook vaak gebruikt voor het verlichten van verkoudheid, griepsymptomen, stress, astma, hoofdpijn, angst, depressie, ontsteking, emotionele pijn en meer. De olie kan ook worden gebruikt tijdens massagewerk om intenties te verzegelen en voor ondersteuning en bescherming.

HOUD ER REKENING MEE dat de meeste palo santo die je op de markt ziet niet ethisch worden geoogst van natuurlijk omgevallen en dode bomen, noch rechtstreeks inheemse families ondersteunen om een ​​leefbaar loon te ontvangen.

We streven ernaar om duurzame palo santo te bieden ter ondersteuning van het behoud van het inheemse land en de cultuur rond de heilige en ceremoniële oogst van deze heilige boom. Het ondersteunen van een goede oogst ondersteunt het behoud van inheemse gronden en bewustzijn.