Absolute Aromas Relaxation 10ml

Een kalmerende aromatherapy blend om te helpen ontspannen, relaxen en de geest te verlichten.

Op voorraad
€ 9,50
U ontvangt 9.5 punten. 9.5 punten = € 0,29
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:30)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten

Absolute Aroma's Relaxation 10 ML

Een kalmerende aromatherapy blend om te helpen ontspannen, relaxen en de geest te verlichten. Ontspanning is aan te bevelen voor iedereen die gespannen of angstig is, of het moeilijk vindt om los te laten.
Deze mix ontspant de geest en verlicht de stemming; Het is helpt erg goed bij apaniekaanvallen of moeite hebt met slapen of moeite hebt met rusten door overactieve gedachten.

Om te ontspannen aan het einde van een stressvolle dag: Verdun tot 8 druppels in een dragerolie of badolie en giet onder warm, stromend badwater. Of alternatief, blend in totaal 3 tot 5 druppels in 10 ml dragerolie en masseer dan in de voeten en benen om de warmte te bevorderen en de dagelijkse stress en de stress te verzachten.

Voor een ontspannen aroma gedurende de dag: Plaats 6 druppels met water (afhankelijk van de diffuser) in een oliebrander of Aroma-Diffuser om een aangename, ontspannende sfeer te creëren.

Absolute Aromas Relaxation 10ml
Inhoud10 ml
Land van herkomstEU/Non-EU
Ingrediëntengeen
Allergenen informatieNiet innemen. Niet onverdund op de huid gebruiken. Buiten bereik van kinderen houden. Als u zwanger bent, moet u voor gebruik altijd een arts raadplegen.
ToepassingInhaleren/vernevelen. Voeg toe aan uw bad en douchegebruik. Voeg toe aan uw basis massageolie. Niet voor inwendig gebruik. Niet onverdund op uw huid aanbrengen. Bij zwangerschap raadpleeg eerst uw arts.
Extra Informatie-
Waarschuwingen-
BewaaradviesKoel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen en ogen houden.
Portie | Portie per Verpakking-
Gerelateerde Producten