YourZooki Liposomal Vitamin C 30 x 15 ML Single Sachets

YourZooki Vitamine C is een lekker smakende liposomale vitamine C, die goed in het lichaam wordt opgenomen. Neem elke dag minimaal 1 sachet van 1000 mg vitamine C en zorg zo voor een sterk immuunsysteem!
Op voorraad
€ 44,95
U ontvangt 44.95 punten. 44.95 punten = € 1,36
  • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
  • Morgen in huis (bestel voor 22:00)*
  • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
  • Klantenservice +31 (0)206701705
  • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
  • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
  • Profiteer van korting met spaarpunten

YourZooki Liposomal Vitamin C 30 x 15 ML Single Sachets

YourZooki Vitamine C is een lekker smakende liposomale vitamine C, die goed in het lichaam wordt opgenomen. Neem elke dag minimaal 1 sachet van 1000 mg vitamine C en zorg zo voor een sterk immuunsysteem!

YourZooki Liposomale Vitamine C is veel beter opneembaar dan gangbare vitamine C tabletten of poeders. Bij YourZooki zit de vitamine C als het ware "verpakt" in microscopisch kleine vetbolletjes (Liposomen) die de werkzame stof omhullen en beschermen. De liposomen zorgen voor een veilige passage door de maag, zodat de vitamine C niet afgebroken wordt door het maagzuur, maar direct en voor bijna 100% wordt opgenomen in de dunne darm.

Het verschil tussen YourZooki C en andere liposomale supplementen, is dat de YourZooki liposomen omhuld zijn door water-oplosbare micellen. Deze micellen zorgen ervoor dat YourZooki C moeiteloos oplost in water. Het resultaat is een verfrissend lekker drankje dat prettig is om te drinken en dat bijvoorbeeld ook gebruikt kan worden om andere supplementen mee in te nemen.

Dosering: Van deze vitamine C 1000 mg neem je 1 à 2 sachets per dag, met een beetje water, sap of voeding.

Let op! Niet toevoegen aan warme dranken of voeding en niet mixen in een blender.

YourZooki Liposomal Vitamin C 30 x 15 ML Single Sachets
Inhoud30 x 15 ML
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenGlycerine, Liposomaal vitamine C Gepatenteerde Blend: Zonnebloemolie met Fosfatidylcholine en Vitamine C als L-ascorbinezuur. Gezuiverd Water, Natuurlijke Smaakstoffen (citrusolie en vanille), Vitamine E, Natuurlijke Kleuren (bètacaroteen), Kaliumbicarbonaat, Sucrose (<0,1gr), Oliezuur, Zuur (citroenzuur)
Allergenen informatieSuikervrij, Glutenvrij, Zuivelvrij, Vegan
ToepassingOnderweg rechtstreeks uit het zakje of gemengd in water, smoothies, shakes, yoghurt, pap, granola en meer.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking-