Xlear Natural Sinus Rinse

De speciaal gemaakte spoelfles met positieve druk is een van de gemakkelijkste nasale irrigatiesystemen om te gebruiken. Een irrigatiesysteem wordt gebruikt om de neus- en sinusdoorgangen grondig uit te spoelen. Deze plaatsen raken vaak overladen met verontreinigingen in de lucht, zoals bacteriën, pollen en stof.
Op voorraad
€ 12,95
U ontvangt 12.95 punten. 12.95 punten = € 0,39
 • Gratis verzending vanaf €45 (NL, BE)
 • Morgen in huis (bestel voor 22:30)*
 • Afhalen op PostNL locatie (NL, BE)
 • Klantenservice +31 (0)206701705
 • Betaalgemak Bestel nu, betaal achteraf (NL)
 • Klanten geven Unlimited Health een 9,2/10
 • Profiteer van korting met spaarpunten

Xlear Natural Sinus Rinse

De speciaal gemaakte spoelfles met positieve druk is een van de gemakkelijkste nasale irrigatiesystemen om te gebruiken.

Een irrigatiesysteem wordt gebruikt om de neus- en sinusdoorgangen grondig uit te spoelen. Deze plaatsen raken vaak overladen met verontreinigingen in de lucht, zoals bacteriën, pollen en stof. Het lichaam probeert deze verontreinigende stoffen kwijt te raken, waardoor u vaak congestie en andere griepsymptomen krijgt.

 • Complete starterkit met sinusspoelfles, 6 navulverpakkingen en instructies.
 • Unieke positieve drukfles levert oplossing dieper in sinusholten voor betere reiniging.
 • BPA-vrij plastic is doorschijnend, zodat u kunt zien hoeveel oplossing er nog over is.
 • Vaatwasmachinebestendige componenten.
 • Inclusief Xlear-navulverpakkingen.

De nasale spoeling reinigt de doorgangen en ontlast het lichaam van deze verontreinigingen. Naast de speciale fles biedt de oplossing de vele voordelen van xylitol, een speciaal hydraterend en reinigend middel, naast het feit dat het ook een natuurlijke zoetstof is.

Xlear Natural Sinus Rinse
Inhoud1 sinus rinse fles
6 sinus rinse formula refill zakjes
Land van herkomstUSA
IngrediëntenXylitol, Natriumchloride, Natriumbicarbonaat
Allergenen informatie-
ToepassingHet gebruik van uw Xlear Positive Pressure Sinus-spoelfles is eenvoudig, volg gewoon dit stapsgewijze proces: -Reinig uw Xlear Sinus-fles grondig met water en zeep of plaats hem in de vaatwasser op de bovenste plank. Zorg ervoor dat u de spoelfles volledig spoelt met gesteriliseerd of gezuiverd water. -Bereid de sinuswasoplossing voor door ½ tot 1 pakje Xlear Sinus Care Solution-poeder te mengen met 8 tot 10 ounce gezuiverd of gesteriliseerd, warm water. Er moet voor worden gezorgd dat de temperatuur van het water niet te hoog is om beschadiging van de gevoelige sinusweefsels te voorkomen. Meng de oplossing grondig totdat al het poeder volledig is opgelost. -Vul de Xlear Sinus-spoelfles met uw voorbereide neusspoeling. Steek de doorzichtige buis in de onderkant van het mondstuk en draai het mondstuk op de fles om een goede afsluiting te vormen. -Terwijl u boven de gootsteen of een wasbak staat, kantelt u uw hoofd iets naar voren en opzij. Als u de rechter sinusholte wast, kantel dan uw hoofd naar links - uw rechter neusgat moet iets hoger zijn dan uw linker. Steek de punt van de Xlear Sinus Care-spoelfles in het bovenste neusgat. -Knijp voorzichtig in de fles, zodat de oplossing in de neusgang kan stromen. Terwijl u knijpt, voert u geleidelijk de druk op om de doorgang volledig en voorzichtig door te spoelen. Je zou moeten zien dat de oplossing uit het onderste neusgat begint te lopen. -Verwijder de fles en laat de oplossing indien nodig aan beide kanten uitlekken. Zodra de fles half leeg is, verwisselt u de neusgaten en herhaalt u het proces. Als je klaar bent, snuit je je neus voorzichtig door beide neusgaten om ze schoon te maken. -Was uw Xlear Sinus Spoelfles na gebruik. Demonteer het mondstuk en de buis om ervoor te zorgen dat u ze grondig kunt reinigen. Alle onderdelen van de Xlear Sinus-spoelfles en -tuit zijn vaatwasmachinebestendig, of u kunt ze met de hand wassen met warm water en afwasmiddel. Spoel grondig om alle zeepresten te verwijderen.
Extra Informatie-
Waarschuwingen-
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking-
Gerelateerde Producten