Xlear

Xlear Sinus Care-producten bevatten de kracht van xylitol, een natuurlijk ingrediënt dat bacteriekolonies tegengaat. Pure xylitol is een witte, kristallijne stof die in veel groenten en fruit wordt aangetroffen. De Xlear-oplossing reinigt niet alleen, maar hydrateert ook droge, geïrriteerde weefsels.

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Xlear Cough Drops Natural Black Cherry Sugar Free 30 Stuks

  Als je op zoek bent naar een verzachtende optie voor een zere keel zonder de suikerpiek, bieden Black Cherry Xlear Suikervrije Hoestpastilles een zoet alternatief. Xylitol helpt bij het hydrateren, en menthol biedt een verzachtend gevoel voor die lastige hoest.

  Lees verder
  € 6,99
 2. Xlear Cough Drops Natural Honey Lemon Sugar Free 30 Stuks

  Ontdek de verzachtende combinatie van natuurlijke aroma's met de Honing Citroen Xlear Suikervrije Hoestbonbons. Xylitol zorgt voor hydratatie, terwijl menthol een kalmerend effect biedt op je keel.

  Lees verder
  € 6,99
 3. Xlear Kid’s Xylitol and Saline Nasal Spray 22 ml
  Verlicht op een veilige en effectieve manier de verstopte neus, droge sinussen en geïrriteerd neusweefsel van uw kind. De handige 22 ml knijpfles met kindvriendelijke labels zorgt ervoor dat het aanbrengen een makkie is. Lees verder
  € 7,95
 4. Xlear Nasal Decongestant Spray 14.8 ml

  Krijg directe verlichting wanneer je het het meest nodig hebt met een eenvoudige, effectieve formule. Deze 99,9% natuurlijke spray met xylitol verzacht je sinussen terwijl het congestie opheft.

  Lees verder
  € 10,99
 5. Xlear Natural Sinus Rinse
  De speciaal gemaakte spoelfles met positieve druk is een van de gemakkelijkste nasale irrigatiesystemen om te gebruiken. Een irrigatiesysteem wordt gebruikt om de neus- en sinusdoorgangen grondig uit te spoelen. Deze plaatsen raken vaak overladen met verontreinigingen in de lucht, zoals bacteriën, pollen en stof. Lees verder
  € 12,95
 6. Xlear Rescue Nasal Spray 45 ml
  Krijg snelle, natuurlijke verlichting van congestie, loopneus en verontreinigingen in de lucht met Xlear Rescue! Handige doseerpomp zorgt keer op keer voor een gemakkelijke, nauwkeurige dosering. Lees verder
  € 14,50
 7. Xlear Sinus Care 50 Refill Packets

  Nooit meer zonder de Xylitol en Saline Sinus Care Refill-oplossing en houd je neus- en sinusholtes altijd schoon! Deze doos met pakjes van 20 x 6 gram is het meest effectief met de Sinus Rinse Bottle, maar kan met elk neti-product worden gebruikt.

  Lees verder
  € 15,95
  Niet op voorraad
 8. Xlear Xylitol and Saline Nasal Spray 22 ml

  Verlicht veilig en effectief congestie, droge sinussen en geïrriteerde neusweefsels. De handige knijpfles van 22 ml heeft het perfecte formaat voor verlichting van de sinus onderweg.

  Lees verder
  € 7,95
 9. Xlear Xylitol and Saline Nasal Spray 45 ml
  Deze neusspray verlicht op een veilige en effectieve manier congestie, droge sinussen en geïrriteerd neusweefsel. Onze 45 ml pompsprayfles is de perfecte aanvulling op uw dagelijkse sinusverzorgingsregime. Lees verder
  € 13,95
per pagina