Zeewier

Zeewier zoals dulse, irish mosh en kelp zijn erg voedzaam en bevatten veel mineralen, vooral jodium. Deze zeegroenten kunnen op verschillende manieren worden gegeten en kunnen aan vele soorten recepten of gerechten worden toegevoegd.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Lima Biologische Agar Agar 6 x 2 Gram

  Agar-agar of Kanten wordt gemaakt op basis van een mengeling van wieren, en is verkrijgbaar in poedervorm of als staven. Dit product biedt heel wat voordelen: het lost heel gemakkelijk op en heeft een heel neutrale smaak.

  Lees verder
  € 3,00
 2. Lima Biologische Furikake Pepper Seasoning Strooibus 90 Gram

  De Furikake Pepper Seasoning is een gewaagde mix van zeezout, zwarte, witte en roze peper, koriander en zeewier. Naast de gekende voordelen van zeewier, brengt deze mix ook alle rijkdom van ongeraffineerd zout.

  Lees verder
  € 3,60
 3. Lima Biologische Nori (bladen) 30 Gram

  Nori is een product op basis van verschillende soorten wieren. Deze worden met water gewassen, fijngemalen, en in fijne laagjes in vormen te drogen gelegd. De vellen die men zo verkrijgt dienen om rolletjes gekookte rijst (maki sushi) mee te omwikkelen, of, versnipperd, als specerij. Nori is een uitzonderlijke rijke bron van jodium.

  Lees verder
  € 6,55
 4. Lima Salade Du Pecheur 40 Gram

  Mooi ogende mengeling van schilfers Bretoense wieren, om uw soep, saus, graan- en groenteschotels mee te versieren en minder zout te gebruiken. Met de rijke voedingswaarde van nori, zeesla en dulse.

  Lees verder
  € 5,10
  Niet op voorraad
per pagina