Etherische Oliën

Producten 97-102 van 102

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
  1. Anima Mundi Ravensara Essential Oil 15 ml

    Een van de meer therapeutisch effectieve maar toch zachte oliën van de natuur, Ravensara staat misschien het meest bekend om zijn affiniteit voor het zuiveren en kalmeren van de luchtwegen. Deze olie heeft een schone, kamferachtige en licht fruitige geur. Houd een fles van deze unieke olie bij de hand tijdens de uitdagende wintermaanden. 

    Lees verder
    € 30,95
  2. Anima Mundi Rose Geranium Essential Oil 15 ml

    De verkoelende, opbeurende Geranium met een rozengeur uit Zuid-Afrika wordt al lange tijd bewonderd, zowel vanwege de heerlijke complexiteit van haar bouquet als vanwege het brede scala aan toepassingen. Met een nadrukkelijke, geurige mix van rozen en citrus, wordt deze variëteit van Geranium geoogst uit de bladeren en bloemen van de plant. Geranium's veelzijdigheid als etherische olie is bekend bij zowel parfumeurs als aromatherapeuten.

    Lees verder
    € 32,50
  3. Anima Mundi Rose Otto Essential Oil 15 ml

    Roos Otto is een hoogwaardige etherische olie uit de Vallei van de Rozen in Centraal-Bulgarije. De onze is verdund met Jojoba-olie, zodat deze rechtstreeks op de huid kan worden aangebracht. De sublieme geur van Rosa damascena is zoet en vol, fris, warm en bloemig met hints van citrus en aards groen. Het is werkelijk prachtig! Roos Otto heeft verschillende toepassingen in aromatherapie, huidverzorging en parfumerie gedurende duizenden jaren. 

    Lees verder
    € 67,95
  4. Anima Mundi Rosewood Essential Oil 15 ml

    Rozenhout Essentiële Olie is een balancerende olie die gevoelens van stress kan verlichten en gevoelens van rust kan brengen. Deze essentiële olie is geweldig voor gebruik in energetisch en spiritueel werk. De hoge niveaus van linalool in Rozenhout Essentiële Olie hebben er ook voor gezorgd dat het een standaard is geworden in de parfumerie. Rozenhout essentiële olie is historisch gebruikt in veel commerciële parfums.

    Lees verder
    € 39,95
  5. Anima Mundi Tulsi Holy Basil Essential Oil 15 ml

    Een krachtig aromatisch kruid dat uitgebreid wordt gebruikt in zowel de Ayurvedische leer als de volksgeneeskunde, wordt Tulsi, of Heilige Basilicum, beschouwd als een zuiveraar van de geest, het lichaam en de ziel. Tulsi heeft een bijzondere plaats in de hindoetempels in heel India, waar het wordt geplant vanwege zijn gunstige en beschermende krachten. De unieke combinatie van krachtige en geurige eigenschappen heeft deze scherpe, frisse, kruidig-muntachtige olie de titel "Elixer van het Leven" opgeleverd. 

    Lees verder
    € 26,95
  6. Jacob Hooy Zoete Amandelolie 1 Liter

    Koudgeperste zoete amandelolie is een uitstekende basis voor massage, eveneens voor het dagelijks gebruik als huidolie. Geschikt voor ieder huidtype maar speciaal voor de droge, rijpere en gevoelige huid.

    Lees verder
    € 17,95
Pagina
per pagina